Όταν ο Ρότσα έκοψε τον Μαραντόνα από τον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορούσα να τον κουμαντάρω»

Όταν ο Ρότσα έκοψε τον Μαραντόνα από τον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορούσα να τον κουμαντάρω»

Gazzetta team
Όταν ο Ρότσα έκοψε τον Μαραντόνα από τον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορούσα να τον κουμαντάρω»

bet365

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα επιβεβαίωσε οτι ο Παναθηναϊκός είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντιέγκο Μαραντόνα, αλλά εκείνος άναψε κόκκινο.

Πού θα κάτσει η μπίλια στο Αϊντχόφεν - ΠΑΟΚ; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Τον Ντιέγκο Μαραντόνα τον είδαμε στην Ελλάδα το 2005 και το 2006 με την φανέλα του Ολυμπιακού, ως προσκεκλημένο του Σωκράτη Κόκκαλη. Τον είχαμε δει και στην Τούμπα το 1985 ως αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

Η ιστορία όμως κάλλιστα θα μπορούσε να είχε γραφτεί διαφορετικά. Πολύ διαφορετικά για την ακρίβεια, καθώς ο Αργεντίνος βρέθηκε μία ανάσα από το να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Όχι απλά ως καλεσμένος των «πράσινων» σε κάποια εκδήλωση, αλλά κανονικά ως μεταγραφή για να παίξει.

Αυτό επιβεβαίωσε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μιλώντας στον ΣΚΑΙ, το πρωί της Πέμπτης.

Όπως είπε, έγινε το 1995 στην πρώτη θητεία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, όταν ήταν ακόμα... φρέσκο το σκάνδαλο ντόπινγκ του Μαραντόνα στο Μουντιάλ των ΗΠΑ που είχε γίνει το καλοκαίρι του 1994.

«Εγώ προσπάθησα να προστατεύσω τον Παναθηναϊκό. Βέβαια τώρα θα λέγαμε οτι είχε παίξει στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είχα την δυνατότητα να τον κουμαντάρω», τόνισε χαρακτηριστικά, αιτιολογώντας την απόφασή του να πει όχι στην απόκτησή του.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε τον είχαν γνωρίσει πολλά χρόνια νωρίτερα (στα μέσα της δεκαετίας του '80), τυχαία στο Παρίσι, είχαν μιλήσει, είχαν ανταλλάξει τηλέφωνα και του έκανε εντύπωση που γνώριζε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα