Γεωργιάδης στο gazzetta.gr: «Οι σουίτες θα είναι του Παναθηναϊκού, θα είναι για τον σύλλογο μια πολύ κερδοφόρα συμφωνία»

Γεωργιάδης στο gazzetta.gr: «Οι σουίτες θα είναι του Παναθηναϊκού, θα είναι για τον σύλλογο μια πολύ κερδοφόρα συμφωνία»

Νίκος Αθανασίου
Γεωργιάδης στο gazzetta.gr: «Οι σουίτες θα είναι του Παναθηναϊκού, θα είναι για τον σύλλογο μια πολύ κερδοφόρα συμφωνία»

bet365

O Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, τοποθετήθηκε στο gazzetta.gr για το θέμα των εμπορικών χρήσεων στο πρότζεκτ για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Πότε θα ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα το θέμα.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Μία τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη σε εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ ήρθε να ανοίξει ξανά την συζήτηση για τις εμπορικές χρήσεις και τα έσοδα που θα αναλογούν στο κράτος, τον δήμο και τον Παναθηναϊκό και φυσικά ποιες από αυτές θα καταλήγουν στην Πολιτεία και ποιες στο Τριφύλλι.

Τα λόγια του ήταν τα εξής:

«Ο Παναθηναϊκός θα έχει χρήση δωρεάν για έναν αιώνα τις εγκαταστάσεις που θα ανήκουν στο Δήμο. Θα τις χρησιμοποιεί χωρίς να πληρώνει και θα μπορεί να βγάζει χρήματα από τα εισιτήρια κι από ότι άλλο κάνει. Από τις εμπορικές χρήσεις τα κέρδη θα πηγαίνουν κατά 65% στο ελληνικό Δημόσιο που βάζει τα λεφτά και κατά 35% στον Δήμο Αθηναίων που βάζει τη γη. Το γήπεδο μπορεί να δώσει το κίνητρο στον κόσμο να ξαναγυρίσει».

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον κύριο Γεωργιάδη, ο οποίος ξεκαθάρισε: «Δεν θα είναι τα κέρδη του Παναθηναϊκού μόνο από τα εισιτήρια. Ουδέποτε είπα κάτι τέτοιο, γιατί δεν ισχύει. Και οι σουίτες του Παναθηναϊκού θα είναι και θα δείτε πως θα είναι μία πολύ κερδοφόρα συμφωνία για τον σύλλογο».

Θα ξεκαθαρίσει στις διμερείς συμφωνίες

Το τελευταίο διάστημα καθημερινά υπάρχουν τοποθετήσεις επί του θέματος, οι οποίες διαφέρουν μεταξύ τους και άλλα λέει την μία ημέρα ο δήμος, άλλα ο Ερασιτέχνης και άλλη η κυβέρνηση. Δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο, οριστικό και αμετάκλητο(εκτός του ότι τα κέρδη από τα μαγαζιά στο ισόγειο θα πηγαίνουν σε δημόσιο και δήμο, σε αυτό συμφωνούν όλοι στα λεγόμενα τους) για τα έσοδα από την ονοματοδοσία και τις σουίτες, πέρα από τις δημόσιες δεσμεύσεις και η ουσία των πραγμάτων θα καθοριστεί το επόμενο δίμηνο, όταν και θα υπογραφεί η διμερής συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον δήμο για τις εμπορικές χρήσεις.

Μέχρι τότε θα υπάρχουν συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και ζυμώσεις για την τελική συμφωνία και τις υπογραφές, στην οποία ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εξασφαλίσει τα έσοδα από την ονοματοδοσία και τις σουίτες. Η υπογραφή του MoU είναι μη δεσμευτική και απλά αποτελεί μία καταρχήν συμφωνία όλων την πλευρών στους βασικούς όρους του πρότζεκτ. Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την διαφορά και θα καθοριστούν από τις υπογραφές στις διμερείς συμβάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα