Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης: Το κάστρο του «Κολοκοτρώνης» κι η σημασία της νίκης

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης: Το κάστρο του «Κολοκοτρώνης» κι η σημασία της νίκης

bet365

Ο Αστέρας υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τρίπολη για το εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής με τις δύο ομάδες να... καίγονται για τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Μόνο τη νίκη θέλουν κι οι δύο ομάδες σήμερα στις 17.15 για άλλους λόγους. Ο μεν Αστέρας θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα για να πάει στο ματς με την ΑΕΚ με άλλον αέρα και να διατηρηθεί σε τροχιά 5άδας, ενώ στον Απόλλωνα θέλουν να σώσουν την κατηγορία όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Oι Αρκάδες στις αναμετρήσεις του με τον Απόλλωνα έχουν ΜΟΝΟ νίκες!

Στις 9 φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες, σε κάθε επίπεδο, οι Αρκάδες έχουν 9 νίκες, με τις 5 εξ αυτών να είναι στην Τρίπολη. Σε επίπεδο Super League οι κιτρινομπλέ έχουν κάνει 6/6 κι οι μισές από αυτές τις νίκες έχουν σημειωθεί στην έδρα τους.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν είναι από τους προπονητές που προβαίνει σε πολλές αλλαγές. Ο Σέρβος κόουτς, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Παπαδόπουλος στο τέρμα και τους Τασουλή, Κώτσιρα στα άκρα της άμυνας και τους Σουάρεθ-Πασαλίδη στα στόπερ. Βαλιέντε και Μουνάφο θα είναι στον άξονα με τους Ριέρα, Σίτο και Ρετζίς πίσω από τον Μπαράλες στην επίθεση.

Εκτός αποστολής για τον Αστέρα είναι οι Λουίς Φερνάντεθ και Καπίγια αλλά κι οι Αντζουλάς, Ορόσκο και Μπέλοκ.

Από την άλλη, ο Γιώργος Παράσχος μετά το 2-2 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο θέλει κόντρα σε μια ακόμη ομάδα του να κάνει την έκπληξη και να μη γυρίσει στην Αθήνα με άδεια τα χέρια.

Η 11άδα του αναμένεται να είναι σε σύστημα 3-4-3:Βέρχουλστ στο τέρμα και Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς στην άμυνα. Μπαξεβανίδης και Χουχούμης θα είναι στα άκρα κι οι Κολ - Φατιόν στον άξονα. Μπενιντέλι, Μουνιέ και Ιωαννίδης θα είναι στην τριάδα της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα