Φορτούνης: «Σεφτέ στα νικητήρια γκολ σε ντέρμπι για Φορτούνη»

Gazzetta team
Φορτούνης: «Σεφτέ στα νικητήρια γκολ σε ντέρμπι για Φορτούνη»

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης έχει σκοράρει πολλές φορές σε ντέρμπι, αλλά το γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκης ήταν το πρώτο που πέτυχε και έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η επίσημη ιστοσελίδα της Super League Interwetten ανέφερε τα εξής: «Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο σκόρερ στο ντέρμπι Ολυμπιακού Παναθηναϊκού. Κανένα από τα 10 προηγούμενα γκολ σε ντέρμπι «αιωνίων» δεν είχε επιτευχθεί από Έλληνα παίκτη.

Τα τελευταία έξι χρόνια στα ντέρμπι των δύο ομάδων έχουν μπει 24 γκολ σε 13 παιχνίδια και από τις δύο ομάδες. Μόνο δύο γκολ έχουν επιτευχθεί από Έλληνες ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, και τα δύο τα έχει πετύχει ο Κώστας Φορτούνης.

Ένα στις 3 Μαρτίου του 2018 και ένα το Σάββατο. Αμέσως προηγούμενος Έλληνας σκόρερ ήταν στις 26 Οκτωβρίου 2014 ο Τάσος Αυλωνίτης στη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0. Όσο για παίκτη του Παναθηναϊκού με γκολ σε ντέρμπι, βρίσκει κανείς το 2012, τον Χαράλαμπο Μαυρία.

Για τον Κώστα Φορτούνη ήταν το πρώτο νικητήριο γκολ σε ντέρμπι, αφού έχει βάλει ακόμα επτά στην ΑΕΚ, ωστόσο κανένα από αυτά δεν είχε το χαρακτήρα του νικητήριου, και ένα ακόμα στον Παναθηναϊκό, στο 1-1 του 2018. Δεν έχει σκοράρει εναντίον του ΠΑΟΚ και του Άρη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα