Βελλής: «Λυπάμαι τον Μονεμβασιώτη, πληρώνει για να τον "χειρουργούν"»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Βελλής: «Λυπάμαι τον Μονεμβασιώτη, πληρώνει για να τον "χειρουργούν"»

bet365

Ο πρώην ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής άνοιξε κουβέντα με οπαδούς της ομάδας και στάθηκε στην αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του από τη διαιτησία, ενώ εξέφρασε τη στήριξή του στο νυν αφεντικό Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Τα έξι πέναλτι που έχουν δοθεί ως τώρα εις βάρος του Απόλλωνα αποτελούν αντικείμενο συζήτησης στις τάξεις των οπαδών της ομάδας κι ο άλλοτε ιδιοκτήτης της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Σταμάτης Βελλής τόνισε:

«Συνονόματε, καλά τα λες, στη θεωρία όμως. Γιατί το θέμα είναι ότι σε κάθε, μα κάθε στημένη φάση, μέσα στις περιοχές γίνονται πάντα τέτοια. Μα πάντα. Άρα το θέμα είναι αν καταλογίζονται αυτές οι "παραβάσεις" σε όλους, η μόνο στους "αδύναμους" και λεγόμενους "μικρούς"; Γιατί αν αυτό στον Χριστοδουλόπουλο είναι κράτημα, που με το γράμμα του νόμου ίσως να είναι, τότε αυτό το σπρώξιμο που έγινε στον Λισγάρα στον αγώνα με Ολυμπιακό, τί ήταν;

Και δεχτήκαμε γκολ στη συνέχεια της φάσης. Πάντα όμως τον Απόλλωνα τον είχαν και τον έχουν για "ασήμαντο" και αυτό πλρώναμε πάντα και δυστυχώς θα το πληρώνουμε και στο μέλλον. Ειλικρινά λυπάμαι τον άνθρωπο που πληρώνει αδρά για αυτή την ομάδα και βλέπει να τον "χειρουργούν" κατά αυτόν τον άδικο τρόπο... ».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED