Τασουλής: «Για το 2/2 με Απόλλωνα Σμύρνης και ΑΕΚ» (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Τασουλής: «Για το 2/2 με Απόλλωνα Σμύρνης και ΑΕΚ» (vid)

bet365

Ο Χρίστος Τασουλής αναφέρθηκε στη μισή χαρά που έχει για τον τίτλο του MVP στο ματς με τη Λαμία, ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν κόντρα σε Απόλλωνα και ΑΕΚ.

Μία δύσκολη εβδομάδα έχει μπροστά ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος πρέπει να κάνει το 2/2, κόντρα σε Απόλλωνα και ΑΕΚ και να βάλει γερές βάσεις για την 5άδα. Ο Χρίστος Τασουλής κατά την παραλαβή του βραβείου του MVP για το ματς με τη Λαμία είπε αρχικά:

«Είναι μισή χαρά πάντα όταν δεν καταφέρνεις να πάρεις τη νίκη. Σίγουρα ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με ψήφισε αλλά θα ήθελα να συνδυαστεί με νίκη για την ομάδα», τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δύσκολα ματς όπου ακολουθούν:

«Έρχεται μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με δύο ματς εντός έδρας. Θέλουμε να πάμε για το 2/2, ελπίζω να το καταφέρουμε. Παίζουμε με 2 αντιπάλους όπου ένας ψάχνει βαθμούς για να σώσει την κατηγορία κι ο άλλος είναι στις ψηλές θέσεις, οπότε θα είναι πολύ δύσκολο για να πάρουμε δύο τρίποντα».

Κλείνοντας τόνισε:

«Αισθάνομαι πολύ καλά στο γήπεδο, νιώθω ότι έχω βρει το ρυθμό μου γιατί έχω μας συνεχόμενα ματς. Είναι κάτι που μου έλειπε το τελευταίο διάστημα, νιώθω πολύ καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι για να βοηθήσω την ομάδα».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED