Ντρεοσί στο gazzetta.gr: «Μιλάω με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν έχω συμφωνήσει ακόμα»

Ντρεοσί στο gazzetta.gr: «Μιλάω με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν έχω συμφωνήσει ακόμα»

Ντρεοσί στο gazzetta.gr: «Μιλάω με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν έχω συμφωνήσει ακόμα»

bet365

Το gazzetta.gr εντόπισε τον Πιερ Ντρεοσί, ο οποίος δεν διέψευσε πως βρίσκεται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό σημειώνοντας πάντως πως είναι νωρίς για να μιλήσει για συμφωνία.

Ο Πιερ Ντρεοσί είναι όπως όλα συνηγορούν βρίσκεται στην pole position για να διαδεχθεί τον Τσάβι Ρόκα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού κάτι για το οποίο σας ενημέρωσε αποκλειστικά το gazzetta.gr!

Ο άλλοτε director της Λιλ και της Ρεν πέταξε με προορισμό την Αθήνα αποκαλύπτοντας σε Γάλλο δημοσιογράφο τον σκοπό του ταξιδιού του.

Το gazzetta.gr το βράδυ της Δευτέρας (23/11) κατάφερε να εντοπίσει τον 61χρονο Ντρεοσί, ο οποίος δεν αρνήθηκε πως βρίσκεται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους από την στιγμή που ακόμα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους «πράσινους».

«Υπάρχουν επαφές με τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι κάτι επίσημο όπως θα γνωρίζετε. Γνωρίζω την ομάδα. Είναι όμως νωρίς να μιλήσω για συμφωνία, ως εκ τούτου δεν μπορώ να σας πω περισσότερα» ήταν το σχόλιο του.

Αξίζει να σημειωθεί πως Ντρεοσί και Μπόλονι γνωρίζονται από την κοινή θητεία τους στη Ρεν (2003/06).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα