«Φάκελος» αριστερός μπακ: Οι συμμετοχές του Χολέμπας και το μεγάλο ερωτηματικό με Βινάγκρε

«Φάκελος» αριστερός μπακ: Οι συμμετοχές του Χολέμπας και το μεγάλο ερωτηματικό με Βινάγκρε

Δημήτρης Τομαράς
«Φάκελος» αριστερός μπακ: Οι συμμετοχές του Χολέμπας και το μεγάλο ερωτηματικό με Βινάγκρε

bet365

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε αποκτήθηκε με την προοπτική να γίνει βασικός αριστερός μπακ στον Ολυμπιακό όμως μέχρι τώρα έχει ένα 20λεπτο στο Champions League και ένα 90λεπτο στο πρωτάθλημα. Ποια τα δεδομένα.
Έχει γίνει (και) τις τελευταίες ημέρες μεγάλη συζήτηση γύρω από τη θέση του αριστερού μπακ, κυρίως μετά το γεγονός ότι ο δεξιός μπακ Ραφίνια έπαιξε αριστερά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λόγω των τραυματισμών των Χοσέ Χολέμπας και Ρούμπεν Βινάγκρε. Και έχει ξεκινήσει αυτή η κουβέντα επειδή ο Ολυμπιακός δρομολογεί κινήσεις για τη συγκεκριμένη θέση ενόψει Γενάρη και καλοκαιριού κυρίως ελέω του Βινάγκρε.
Ο Πορτογάλος ακραίος μπακ αποκτήθηκε από τη Γουλβς και ο πήχης ήταν πολύ ψηλά για αυτόν. Αποκτήθηκε για βασικός στο πλάνο της ομάδας. Μέχρι στιγμής όμως και με τις ατυχίες που είχε με τραυματισμούς αλλά και με την εν γένει αδυναμία του να προσαρμοστεί και να προσφέρει τα ανάλογα άφησε τον Ολυμπιακό για σημαντικό διάστημα να παίζει μόνο με τον Χολέμπας μέχρις ότου να χτυπήσει και μετά να πάθει υποτροπή ο Ελληνογερμανός μπακ, ο οποίος φέτος μετράει ήδη 10 ματς.
Σε αυτή τη φάση ο Βινάγκρε είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό και δεδομένα εάν δεν παρουσιάσει πολύ πιο καλά δείγματα γραφής μέχρι τον Δεκέμβρη και τον Γενάρη η κατάσταση θα δυσκολέψει για εκείνον στην ομάδα. Έτσι στη δεδομένη περίοδο ο Ολυμπιακός αναγκαστικά πλέον στηρίζεται κυρίως σε Ραφίνια και Ντρέγκερ για τα δύο άκρα του. Να θυμίσουμε εδώ την κίνηση για τον νεαρό Φρέντρικ Άντρε Μπιόρκαν, που οι Νορβηγοί θεωρούν κλεισμένο και ενώ υπάρχει και ο Βραζιλιάνος Ματέους Ρέις.

Οι παρουσίες των αριστερών μπακ φέτος στον Ολυμπιακό:

Στην Ευρώπη:
Με Ομόνοια εντός: βασικός ο Χολέμπας
Με Ομόνοια εκτός: βασικός ο Χολέμπας
Με Μαρσέιγ: βασικός ο Χολέμπας
Με Πόρτο: Χολέμπας βασικός και μπήκε αλλαγή ο Βινάγκρε
Με Σίτι: βασικός ο Χολέμπας
Στο πρωτάθλημα
Με Αστέρα Τρίπολης: βασικός ο Χολέμπας
Με Παναιτωλικό: βασικός ο Χολέμπας
Με ΠΑΣ Γιάννινα: βασικός ο Χολέμπας
Με Ατρόμητο: βασικός ο Χολέμπας
Με Απόλλωνα Σμύρνης: βασικός ο Βινάγκρε
Με ΟΦΗ: βασικός ο Χολέμπας
Με Παναθηναϊκό: βασικός ο Ραφίνια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα