Μαχαίρας-Γαλανόπουλος: Σκόραραν δύο παιδιά από την Ακαδημία μετά από 40 χρόνια (pic)

Μαχαίρας-Γαλανόπουλος: Σκόραραν δύο παιδιά από την Ακαδημία μετά από 40 χρόνια (pic)

Κώστας Τόπας
Μαχαίρας-Γαλανόπουλος: Σκόραραν δύο παιδιά από την Ακαδημία μετά από 40 χρόνια (pic)

bet365

Ιδιαίτερη σημασία είχαν τα τέρματα τα οποία πέτυχαν οι Θεοδόσης Μαχαίρας και Κώστας Γαλανόπουλος κόντρα στην ΑΕΛ, καθώς επανέλαβαν κάτι που είχε να συμβεί από το 1981.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Με 4-1 η ΑΕΚ επικράτησε της ΑΕΛ, για την 9η αγωνιστική της Super Leage Interwetten κι έτσι έφτασε τους 16 βαθμούς στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Το σκορ απέναντι στην ομάδα του Κάμπου άνοιξε ο Θεοδόσης Μαχαίρας στο 55' ενώ και ο Κώστας Γαλανόπουλος πρόσθεσε κι αυτός το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ μετά από 344 μέρες (Ξάνθη-ΑΕΚ 0-1, 14/12/2019).

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Ένωσης, με αυτόν τον τρόπο έγραψαν ιστορία καθώς για πρώτη φορά έπειτα από το 1981 σκόραραν δύο παίκτες που προέρχονται από την Ακαδημία της ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματος.

Οπως αναφέρει και η ΠΑΕ:

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας άνοιξε το σκορ στο χθεσινό 4-1 επί της ΑΕΛ με το παρθενικό επαγγελματικό του γκολ, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 4-1 με το πρώτο του γκολ μετά από 344 μέρες (Ξάνθη-ΑΕΚ 0-1 στις 14/12/2019).

Κάπως έτσι ο χθεσινός αγώνας της Ριζούπολης προσέλαβε ξεχωριστή ιστορική σημασία, αφού έχουν περάσει σχεδόν σαράντα χρόνια από την τελευταία φορά που η ΑΕΚ είχε σε αγώνα πρωταθλήματος δύο διαφορετικούς σκόρερ προερχόμενους από την Ακαδημία της!

Την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου του 1981, στο 4-0 της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Βαγγέλης Βλάχος και ο Στέλιος Μανωλάς είχαν σημειώσει επίσης το πρώτο και τελευταίο γκολ αντίστοιχα. Οι δυο τους ανήκαν στην πρώτη ομάδα από τη σεζόν 1980-81.

Σε ό,τι αφορά τα δύο «παιδιά» της σημερινής ΑΕΚ, ο Γαλανόπουλος έχει προωθηθεί στην πρώτη ομάδα από το 2016, ενώ ο Μαχαίρας έχει πάρει χρόνο συμμετοχής από την περσινή σεζόν».

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας άνοιξε το σκορ στο χθεσινό 4-1 επί της ΑΕΛ με το παρθενικό επαγγελματικό του γκολ, ενώ ο Κώστας...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα