Περέιρα: «Επαιρνα τον Βιεϊρίνια στο FIFA και τώρα παίζουμε μαζί» (vid)

Περέιρα: «Επαιρνα τον Βιεϊρίνια στο FIFA και τώρα παίζουμε μαζί» (vid)

Gazzetta team
Περέιρα: «Επαιρνα τον Βιεϊρίνια στο FIFA και τώρα παίζουμε μαζί» (vid)

bet365

Ο μπακ του ΠΑΟΚ στάθηκε στη συνύπαρξή του με τον αρχηγό του «Δικεφάλου» στην πτέρυγα της ομάδας
Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο φινάλε (2-1), αλλά και τη συνύπαρξή του με τον Αντρέ Βιεϊρίνια στην πτέρυγα μίλησε ο Αντριαν Περέιρα στη NOVA.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την εικόνα του ματς: «Ήταν έντονο ματς, γιατί μείναμε πίσω στο σκορ. Δυσκολευτήκαμε να πάρουμε τους τρεις πόντους, αλλά είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε».
Για το αν αγχώθηκε από το γκολ του ΠΑΣ: «Ένιωσα πως ήταν δικό μας παιχνιδι, είχαμε κάποιες δυσκολίες να αντιμετωπίσουμε τις μακρινές μπαλιές. Όλα πήγαν καλά και προχωράμε. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο κάποια στιγμή να δεχτείς γκολ, αλλά πρέπει να αντιδράσεις».
Για τη βελτιωμένη εικόνα του: «Συνηθίζω στον σύλλογο και την κουλτούρα του, έχω μάθεις τους συμπαίκτες μου, έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Όταν παίζεις με τόσο καλούς συμπαίκτες είναι όλα πιο εύκολα. Όλα θα είναι καλύτερα στη συνέχεια».
Για τη συνύπαρξη με τον Αντρέ Βιερϊνια στην πτέρυγα: «Έχει μεγάλη εμπειρία. Έπαιζα στο FIFA και τώρα παίζουμε σαν συμπαίκτες. Μέσα στο παιχνίδι όταν δεν ήξερα τι να κάνω απλά του έδινα την μπάλα και έκανε εκείνος τα υπόλοιπα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα