Σιαμπάνης: «Να πιστέψουν κάποιοι σε μας» (vid)

Gazzetta team
Σιαμπάνης: «Να πιστέψουν κάποιοι σε μας» (vid)

bet365

Ο Μάριος Σιαμπάνης μίλησε για την εντυπωσιακή πορεία του Άρη και κάλεσε άπαντες να πιστέψουν περισσότερο στις δυνατότητες της ομάδας.

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Άρη κράτησε ανέπαφη την εστία του για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι και αναφέρθηκε στον ρυθμό που αποκτά μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένων και αυτών με την Εθνική Ελπίδων). «Όσο προπόνηση να κάνεις, αν δεν έχεις ρυθμό είναι δύσκολο. Προετοιμαστήκαμε για το αυτό το ματς, έχουμε ένα καλό σταφ και καλούς παίκτες, είμαστε ενωμένοι. Έστω και με μισό μηδέν, καταφέραμε τους τρεις πόντους».

Αναφερόμενος στη νίκη της ομάδας του επί του Παναιτωλικού υποστήριξε ότι «πρέπει κάποιοι να πιστέψουν σε εμάς γιατί αρκετοί θεωρούν ότι θα τελειώσει σύντομα. Έχουμε στόχους, είμαστε μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Κάθε αντίπαλο τον κοιτάμε ξεχωριστά, όπως λέει και ο προπονητής. Θα έρθουν μέρες που δεν θα είμαστε καλοί, αλλά πρέπει ακόμα κι εκεί να διεκδικήσουμε κάτι». Σχετικά με το ντέρμπι που ακολουθεί απέναντι στον Ολυμπιακό είπε ότι… «είναι κίνητρο για μένα αυτό το ματς, γιατί έχω περάσει από εκεί, γιατί θέλω να δείξω τι αξίζω. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλο και θέλουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα