Βόλος: Με τέσσερις απουσίες κόντρα στον ΟΦΗ

Gazzetta team
Βόλος: Με τέσσερις απουσίες κόντρα στον ΟΦΗ

bet365

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ τη Δευτέρα, με τον Άνχελ Λόπεθ να απαριθμεί τέσσερις απουσίες.

Ο Βόλος υποδέχεται τη Δευτέρα τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τον Τέκιο να προλαβαίνει και να μπαίνει στην αποστολή ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Αντίθετα δεν είναι διαθέσιμοι οι Ντεντάκης και Τσοκάνης, καθώς και οι Μήτογλου και Ριένστρα, οι οποίοι είχαν αποβληθεί στην τελευταία αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ και είναι τιμωρημένοι.

Στην αποστολή του βόλου βρίσκονται οι: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Τέκιο, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Κανελλάκης, Δημόπουλος, Λογαράς, Κρητικός, Νίνης, Γκουαροτσένα, Ουάρντα, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Περέα και Γέντρισεκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα