Γαλανόπουλος: «Ιδανική επιστροφή μετά από ψυχοφθόρους μήνες για εμένα»

Γαλανόπουλος: «Ιδανική επιστροφή μετά από ψυχοφθόρους μήνες για εμένα»

Gazzetta team
Γαλανόπουλος: «Ιδανική επιστροφή μετά από ψυχοφθόρους μήνες για εμένα»

bet365

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε για την επιστροφή του στην ενεργό δράση με γκολ απέναντι στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για την επιστροφή του στο πρωτάθλημα και το γκολ: «Ήταν ιδανική η επιστροφή του. Συνδυάστηκε με ένα γκολ στα λεπτά που αγωνίστηκα. Ειμαι πολύ χαρούμενος γιατί και η ομάδα κέρδισε με ένα ευρύ σκορ, αλλά και αυτό το γκολ που δίνει ψυχολογία να συνεχίσω να δουλεύω».

Για το πόσο δύσκολο ήταν τους 11 μήνες που έμεινε εκτός: «Ήταν δύσκολη περίοδος. Το δυσκολότερο κομμάτι ήταν η αμφιβολία μου για το πότε θα γυρίσω. Δεν είχα ξεκάθαρο πλάνο. Ήταν και ο τραυματισμός τέτοιος. Δεν μπορούσα να πω σε κάποιον με ακρίβεια ότι θα γυρίσω σε… πέντε μήνες. Αυτό ήταν το πιο ψυχοφθόρο για μένα. Εντάξει… Εφόσον ήμαστε τώρα εδώ και είμαι καλά, είμαι χαρούμενος».

Για το τελευταίο του γκολ, πριν το σημερινό, με την Ξάνθη στα Πηγάδια: «Είχε πολύ μεγαλύτερη σημασία το γκολ κόντρα στην Ξάνθη απ’ ότι σήμερα. Εντάξει, γράφεται στα στατιστικά… Ελπίζω να έρθουν κι άλλα».

Για τον τραυματισμό που ακολούθησε: «Στην αρχή ήμουν αισιόδοξος. Γενικότερα όλη τη διάρκεια του τραυματισμού προσπαθούσα να είμαι αισιόδοξος. Μερικές φορές το πόδι μου αντιδρούσε καλά. Άλλες φορές όχι. Η ψυχολογία μου πήγαινε πάνω – κάτω. Δεν ήξερα τι να πω σε όποιον με ρωτούσε πότε γυρίζω. Αυτό ήταν το πιο ψυχοφθόρο. Αυτή η ερώτηση μου… άναβε τα λαμπάκια».

Για τις λύσεις στο κέντρο: «Φέτος στο κέντρο νομίζω είμαστε υπερπλήρης και όλες οι επιλογές που έχει ο προπονητής είναι καλές. Οποιοσδήποτε συνδυασμός μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα».

Για τα τέσσερα γκολ της ΑΕΚ και ποιο διαλέγει ως καλύτερο: «Το δικό μου! (γέλια) Θέλω να το αφιερώσω σε έναν φίλο… Θα καταλάβει!»

Για τα γκολ που παίρνει η ΑΕΚ και από παίκτες εκτός των φορ, αλλά και έξω από την περιοχή: «Νομίζω αυτό ταλαιπωρούσε λίγο την ΑΕΚ. Θες το σύστημα, θες οι παίκτες; Εννοείται είναι καλό. Το γκολ του Σιμόες με τη Βολφσμπουργκ ήταν σημαντικό, για παράδειγμα. Γκολ που σου ξεκλειδώνουν τη νίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα