Ολυμπιακός: Το απίστευτο 15-0 εντός έδρας και ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ στο Φάληρο από τον Παναθηναϊκό από το 2018!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το απίστευτο 15-0 εντός έδρας και ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ στο Φάληρο από τον Παναθηναϊκό από το 2018!

bet365

Οι Πειραιώτες κράτησαν το μηδέν στην εστία τους για ακόμα μία φετινή αναμέτρηση στο γήπεδο Καραϊσκάκη ενώ έχουν να δεχθούν γκολ σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο... σπίτι τους από τον Νοέμβριο του 2018!

Η καλή άμυνα είναι μία βασική αρχή για κάθε ομάδα και ο Ολυμπιακός συνεχίζει να μπορεί να είναι υπερήφανος για την εικόνα του στα μετόπισθεν φέτος. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς στο γήπεδό τους έχουν φέτος μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ένα απίστευτο 15-0 υπέρ τους σε επτά αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κάτι που δείχνει και την εν γένει δυναμική της ομάδας των νταμπλούχων Ελλάδας στο γήπεδο τους ακόμα και εν μέσω πανδημίας και χωρίς τον κόσμο τους.
Εκτός αυτού σε σχέση με τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός έχει να δει την εστία του να παραβιάζεται σε εντός έδρας παιχνίδι του από τον Νοέμβριο του 2018 (είχε λήξει 1-1)! Το 2019-2020 εντός έδρας οι ερυθρόλευκοι είχαν νικήσει με 1-0 τον Γενάρη του 2020 και με 3-0 στα play offs. Φέτος ως γνωστόν ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 1-0.

Τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού φέτος:

Τα αμυντικά δίδυμα σε αυτά τα παιχνίδια:

Με Αστέρα: Μπα και Σεμέδο
Με Ομόνοια: Μπα και Σεμέδο
Με Παναιτωλικό: Σεμέδο και Σισέ
Με Ατρόμητο: Σεμέδο και Μπα
Με Μαρσέιγ: Σεμέδο και Μπα
Με Απόλλωνα Σμύρνης: Σισέ και Παπαδόπουλος
Με Παναθηναϊκό: Σεμέδο και Σισέ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα