Μαχαίρας: «Επιτέλους ήρθε το γκολ»

Μαχαίρας: «Επιτέλους ήρθε το γκολ»

Gazzetta team
Μαχαίρας: «Επιτέλους ήρθε το γκολ»

bet365

Το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ σημείωσε ο Μαχαίρας και μίλησε γι' αυτό μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για το γκολ: «Όλη η ομάδα της ΑΕΚ και οι παίκτες στηρίζουμε τους παίκτες και τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2. Ευελπιστούμε να βρουν γρήγορα να τελειώσει όλο αυτό γι’ αυτούς και μακάρι όλοι να βρουν το δρόμο τους. Επιτέλους ήρθε το γκολ. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου και είναι πολύ σημαντικοί αυτοί οι τρεις βαθμοί. Σε κάθε αγώνα ελπίζω ότι θα σκοράρω. Το κατάφερα σε αυτό το παιχνίδι. Χαίρομαι πάρα πολύ και ελπίζω να συνεχίσω σε αυτόν τον ρυθμό. Ξεχνάω τα προηγούμενα παιχνίδια, για τη συνέχεια. Δεν με ενδιαφέρει πλέον οι ευκαιρίες που έχασα. Δεν ήθελα να τις σκεφτόμουν, γι’ αυτό και σκόραρα σήμερα».

Για το τι άλλαξε στην επανάληψη: «Και στο πρώτο ήμασταν καλοί. Απλά η Λάρισα ήταν πίσω από τη σέντρα με 11 παίκτες. ηταν πολύ δύσκολο να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Τους κουράσαμε όμως. Στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε γρήγορα, άνοιξε η άμυνά τους και ήρθε σχετικά εύκολα η νίκη στο τέλος».

Για τον Μάνταλο: «Είναι παίκτης βαρόμετρο για την ομάδα ο Μάνταλος. Σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο πήρε ακόμα περισσότερες μπάλες, δημιούργησε ευκαιρίες και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για το πού αφιερώνει το πρώτο γκολ καριέρας: «Σε όλα τα άτομα που με έχουν βοηθήσει ως τώρα στον δρόμο μου. Δεν θέλω να πω ονόματα. Είναι πολλά».

Για την εκτέλεσή του στο γκολ: «Έκανε μία πολύ ωραία ενέργεια και ο Αλμπάνης. Έκανα καλό κοντρόλ και μου βγήκε έτσι».

Για τον Γαλανόπουλο και την επιστροφή του: «Να συνεχίσει έτσι όπως ξεκίνησε μετά τον τραυματισμό του. Να συνεχίσει δυνατός και να μην του ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Το περίμενε καιρό. Έκανε καλή ενδυνάμωση. Του έδωσα συγχαρητήρια για το γκολ. Δεν πρόλαβα να του πω περισσότερα, γιατί ήταν και φορτισμένος».

Ποιο γκολ επιλέγει ως το καλύτερο: «Του Σιμόες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα