ΑΕΚ - ΑΕΛ: Με Ολιβέιρα στην κορυφή και Μαχαίρα - Αλμπάνη στα άκρα (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ - ΑΕΛ: Με Ολιβέιρα στην κορυφή και Μαχαίρα - Αλμπάνη στα άκρα (pic)

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα αφήνει στον πάγκο Λιβάια και Τάνκοβιτς και ξεκινάει Αλμπάνη και Μαχαίρα στα άκρα. Στο τέρμα ο Τσιντώτας και στην κορυφή ο Ολιβέιρα.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΛ στη Ριζούπολη, με τον Μάσιμο Καρέρα να παρατάσσει το 4-2-3-1 που είχε προβάδισμα, αφήνοντας ωστόσο τόσο τον Λιβάια όσο και τον Τάνκοβιτς στον πάγκο. Στα άκρα φανέλα βασικού παίρνουν οι Αλμπάνης και Μαχαίρας, με τον Ολιβέιρα να επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης και τον Τσιντώτα να βρίσκεται τελικά κάτω από τα δοκάρια (καθώς ήταν ανοικτή η χρησιμοποίηση του Αθανασιάδη λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε ο πρώτος).

Η 11αδα της ΑΕΚ: Τσιντώτας στο τέρμα, τετράδα στην άμυνα οι Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας και Παουλίνιο, στον άξονα ο Σιμόες επιστρέφει πλάι στον Σάκχοφ, μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Μάνταλος, στις δύο πτέρυγες Αλμπάνης από αριστερά και Μαχαίρας δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης ο Ολιβέιρα.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι: Αθανασιάδης, Μπακάκης, Ινσούα, Χνιντ, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ και Τάνκοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα