Παναθηναϊκός: Τα... γκάζια του Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Τα... γκάζια του Μπόλονι

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Τα... γκάζια του Μπόλονι

bet365

Ο Ρουμάνος προπονητής... ξύπνησε τους παίκτες του στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, η παρεξήγηση που λύθηκε με τον Χουάνκαρ και το μήνυμα προς όλους μετά τον διάλογο με τον Χατζηγιοβάνη για την αλλαγή του.

Η τραγική ποδοσφαιρική εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι, όπως ήταν λογικό, έκανε έξαλλο τον Λάζλο Μπόλονι και ο Ρουμάνος τεχνικός πραγματοποίησε το αυτονόητο στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Προσπάθησε να συνεφέρει τους παίκτες του, με... γκάζια, φωνές και απαίτηση για βελτίωση στο δεύτερο μέρος. Και τα κατάφερε.

Στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ημιχρόνου, ο Χουάνκαρ εκνευρισμένος από την εικόνα του αγώνα είχε αρκετά νεύρα και κλωτσούσε ότι έβρισκε, ο Μπόλονι ζήτησε τον λόγο, με τον Ισπανό μπακ να απαιτεί από τον προπονητή του να μην συνεχιστεί ο έντονος διάλογος που βρισκόταν προ των πυλών.

Ο Χουάνκαρ δεν ζήτησε εξηγήσεις για την αντικατάσταση του από τον έμπειρο κόουτς, κάτι που συνέβη κατά την αλλαγή του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Ο Έλληνας εξτρέμ απόρησε, ο Μπόλονι του είπε να κάτσει στον πάγκο και επειδή αυτή ήταν η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο το τελευταίο διάστημα(η πρώτη ήταν από τον Μακέντα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο) ο 67χρονος προπονητής έστειλε το μήνυμα στο φινάλε του αγώνα.

«Τις αποφάσεις τις παίρνω εγώ. Ήταν η τελευταία φορά που αντέδρασε κάποιος σε αλλαγή. Δεν θα υπάρξει επόμενη. Σε όποιον δεν αρέσει, δεν έχει θέση στην ομάδα...»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα