Παναθηναϊκός: «Εν μέσω πανδημίας ανεξέλεγκτοι οπαδοί του Ολυμπιακού έβρισαν χυδαία τον Μπόλονι» (vid)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: «Εν μέσω πανδημίας ανεξέλεγκτοι οπαδοί του Ολυμπιακού έβρισαν χυδαία τον Μπόλονι» (vid)

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός αναφέρθηκε σε οπαδούς του Ολυμπιακού που εν μέσω πανδημίας έδρασαν ανεξέλεγκτοι βρίζοντας τον Λάζλο Μπόλονι.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό έχει ολοκληρωθεί με τους Πειραιώτες να έχουν επικρατήσει με 1-0. Ο Λάζλο Μπόλονι κάνει τις δηλώσεις στη NOVA και ξεσπά φωνάζοντας προς την εξέδρα, καθώς οπαδοί του Ολυμπιακού τον έβριζαν.

Σε αυτή την λεκτική επίθεση στάθηκε ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του η οποία αναφέρει τα εξής: «Για ακόμα μια φορά στο ίδιο γήπεδο, στο “Γ. Καραϊσκάκης”, σε αγώνα χωρίς κόσμο και μάλιστα εν μέσω πλήρους έξαρσης της πανδημίας, γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης κατάστασης με οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας να δρουν ανεξέλεγκτα υπό την πλήρη ανοχή της Αστυνομίας. Ειδικά δε με το τέλος του αγώνα, οπαδοί των γηπεδούχων βρέθηκαν ακριβώς πάνω από τη φυσούνα και έβρισαν χυδαία τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Λάζλο Μπόλονι, αναγκάζοντας τον να διακόψει τη συνέντευξη του στο συνδρομητικό κανάλι. Όλα αυτά με την Αστυνομία σε ρόλο παρατηρητή, κάτι που έχει συμβεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν σε αναμέτρηση της ομάδας μας στο Φάληρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα