Φορτούνης: «Θέλω να παίζω, στεναχωριέμαι όταν δεν ξεκινάω» (vid)

Gazzetta team
Φορτούνης: «Θέλω να παίζω, στεναχωριέμαι όταν δεν ξεκινάω» (vid)

bet365

Στο πόσο σημαντική ήταν η νίκη στάθηκε ο σκόρερ του μοναδικού γκολ στο ντέρμπι, Κώστας Φορτούνης αναφέροντας επίσης πως θέλει να παίζει και στεναχωριέται όταν αυτό δεν γίνεται.

Ο Κώστας Φορτούνης με ένα πανέμορφο γκολ ήταν ο παίκτης που έκρινε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να επικρατεί του Παναθηναϊκού με 1-0. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο σκόρερ της αναμέτρησης μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε για:

Τη νίκη και το δικό του γκολ: «Ξέρουμε πάντα πως όταν παίζουμε ένα ντέρμπι είναι πάντα δύσκολο. Στο α' ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Στο β' μέρος μας βγήκε η κούραση, είχαμε και απουσίες και ο Παναθηναϊκός ανέβηκε. Πήρε μία πολύ σημαντική νίκη η ομάδα και αυτό μετράει. Συνεχίζουμε».

Την ετοιμότητά του και την Εθνική: «Ήθελα να πάρω ματς. Πήρα στην Εθνική. Τώρα έπαιξα και εδώ. Βρίσκω τον ρυθμό μου και πάμε για το επόμενο ματς».

Τον Παναθηναϊκό: «Ξέραμε πως θα πίεζε ψηλά ο Παναθηναϊκός. Πως θα αντιδρούσαμε. Βρήκαμε κενούς χώρους και δεν το εκμεταλλευτήκαμε».

Το γκολ του: «Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα. Να κερδίζουμε. Μέσα από την ομάδα όταν κερδίζει όλοι είναι καλοί. Έτυχε σήμερα να βάλω το γκολ. Ελπίζω να βάλω και άλλα».

Το εάν θα θυμάται αυτό το γκολ: «Ναι θα το θυμάμαι αυτό το γκολ. Ήταν ένα ντέρμπι. Ήταν ένα γκολ όμορφο. Προχωράω για τα επόμενα».

Τη φάση του 1-0: «Προσπαθώ να σουτάρω με τα δύο πόδια. Βρήκα πολύ καλά τη μπάλα και ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ».

Τον Φαν'τ Σχιπ: «Ο προπονητής είπε αυτά τα λόγια. Εγώ αυτό που έκανα πάντα αυτό κάνω και τώρα. Προσπαθώ να βοηθάω. Μιλήσαμε. Τα βάλαμε κάτω. Μου ζήτησε κάποια πράγματα. Τα έκανα στο γήπεδο και για αυτό χρησιμοποιήθηκα».

Το εάν τον επηρεάζει όταν δεν ξεκινάει: «Όχι δεν με επηρεάζει. Όπως είπα και άλλες φορές θέλω να παίζω. Στεναχωριέμαι όταν δεν ξεκινάω. Από την άλλη πεισμώνω για να κάνω τη διαφορά και να δείξω ποιος είμαι. Με επηρεάζει από την πλευρά ότι πεισμώνω για να δείχνω ότι αξίζω να παίζω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα