ΠΑΟΚ: Η επιστροφή του Βιεϊρίνια 127 μέρες μετά… (pic)

ΠΑΟΚ: Η επιστροφή του Βιεϊρίνια 127 μέρες μετά… (pic)

ΠΑΟΚ: Η επιστροφή του Βιεϊρίνια 127 μέρες μετά… (pic)

bet365

O Πάμπλο Γκαρσία συμπεριέλαβε τον Πορτογάλο άσο στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα το βράδυ της Κυριακής (22/11 – 19:30) στην άδεια Τούμπα.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια άφησε πίσω του όλα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι, προσπέρασε και την περιπέτεια υγείας, καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, δούλεψε αρκετά καλά στη διακοπή του πρωταθλήματος και τέθηκε στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η τελευταία φορά που ο 34χρονος αρχηγός του ΠΑΟΚ βρέθηκε σε αποστολή των «ασπρόμαυρων» ήταν στις 19 Ιουλίου για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs κόντρα στον Άρη.

Τότε, μάλιστα, είχε περάσει ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά και αποβλήθηκε λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα (για τη φετινή σεζόν εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αφού είχε ήδη υπογράψει το νέο συμβόλαιο) και χρειάστηκαν να περάσουν 127 ημέρες από τότε για να ξαναμπεί στην αποστολή.

Ο Βιεϊρίνια χρειάζεται κι άλλο χρόνο και κυρίως αγωνιστικό ρυθμό, είναι κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά ο Γκαρσία, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να θέλει να διαχειριστεί σωστά την περίπτωση του πρώην συμπαίκτη του, ο οποίος να θυμίσουμε ότι έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στους εντός συνόρων αγώνες.

Το Σάββατο (21/11) η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ καλωσόρισε τον Πορτογάλο αρχηγό στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, αναρτώντας μια ιδιαίτερη φωτογραφία στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα