Ολυμπιακός: Η δοκιμή του Μαρτίνς με Φορτούνη και Μασούρα στην επίθεση

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η δοκιμή του Μαρτίνς με Φορτούνη και Μασούρα στην επίθεση

bet365

Η βασική δοκιμή που έκανε την Παρασκευή ο Πέδρο Μαρτίνς επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για το ελληνικό επιθετικό δίδυμο στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.
Όπως είχατε διαβάσει νωρίτερα όλες οι ενδείξεις οδηγούσαν στο ότι ο Φορτούνης είναι ένα... κλικ πιο πάνω από τον Σουντανί για βασικός επιθετικός (στην περίπτωσή του θα είναι σαν false nine, ψευτοεννιάρι). Σε ένα 4-3-3 με Σα κίπερ, άμυνα με Ραφίνια αριστερό μπακ λόγω των θεμάτων του Χολέμπας και Ντρέγκερ δεξιά. Κέντρο άμυνας με Σεμέδο και φαβορί Μπα έναντι του Σισέ. Κέντρο με Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκη και τους Μασούρα - Μπρούμα να πλαισιώνουν τον Φορτούνη.
Η δοκιμή του Πορτογάλου επιβεβαίωσε τα παραπάνω. Στη βασική δοκιμή της Παρασκευής είχε στη γραμμή κρούσης τον Φορτούνη με τον Μασούρα αλλά και τον Μπρούμα. Δοκίμασε όμως και τον Ραντζέλοβιτς αλλά και προς το τέλος τον Σουντανί. Η κυρίαρχη δοκιμή του όμως ήταν με τον Κώστα Φορτούνη μπροστά και τον Μασούρα και σε ένα σχήμα που να εναλάσσονται οι δυό τους αλλά και με τον Μπρούμα. Οι επικρατέστεροι 11 λοιπόν είναι: Σα - Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα και Ντρέγκερ - Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκης - Μασούρας, Φορτούνης και Μπρούμα (ή Ραντζέλοβιτς).
Σε άλλα αγωνιστικά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις τελευταίες ημέρες έκανε ατομικό την Παρασκευή και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής. Αντίστοιχα ο Μπρούνο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή έχοντας και αυτός το προηγούμενο διάστημα ένα θέμα ίωσης και ετοιμότητας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα