Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τα... γαλλικά του Ζάχοβιτς στον Μπιγκόν! (vid)

Gazzetta team
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τα... γαλλικά του Ζάχοβιτς στον Μπιγκόν! (vid)

bet365

Ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς υπήρξε σπουδαίο όνομα στα τέλη των 90ς με αρχές του 2000, όμως το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό το θυμόμαστε κυρίως για μη ποδοσφαιρικούς λόγους!

Το ντέρμπι της 26ης Μαρτίου του 2000 στο Ολυμπιακό Στάδιο έμελλε να είναι και το τελευταίο του Σλοβένου στη μικρή θητεία του με τα ερυθρόλευκα. Η αντίδραση του Ζάχοβιτς την στιγμή της αλλαγής του και η λεκτική επίθεση στον Ιταλό προπονητή, Αλμπέρτο Μπιγκόν έμειναν στην ιστορία κι αποτυπώθηκαν στην κάμερα του συνδρομητικού όπως φυσικά και ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε ο τότε γενικός αρχηγός των Πειραιωτών, Τάσος Μητρόπουλος. Για την ιστορία εκείνο το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2, με τον Ολυμπιακό όμως να είναι ο... κερδισμένος αφού διατήρησε την διαφορά τίτλου από τον Παναθηναϊκό!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα