Παναθηναϊκός: «Στις εμπορικές χρήσεις είναι μόνο τα μαγαζιά, τίποτα άλλο»!

Παναθηναϊκός: «Στις εμπορικές χρήσεις είναι μόνο τα μαγαζιά, τίποτα άλλο»!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Στις εμπορικές χρήσεις είναι μόνο τα μαγαζιά, τίποτα άλλο»!

bet365

Πηγή του δήμου Αθηναίων ξεκαθαρίζει στο gazzetta.gr το καθεστώς με τις εμπορικές χρήσεις του γηπέδου μετά την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας για την Διπλή Ανάπλαση.

Την μεγαλύτερη συζήτηση στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού μετά τις ευχάριστες ανακοινώσεις για τον Βοτανικό, προκάλεσε η αναφορά στην ανακοίνωση του MoU για τα έσοδα από τις εμπορικές λειτουργίες του γηπέδου, τα οποία θα κατανέμονται στον δήμο και το δημόσιο. Αυτό το σημείο δεν ήταν ξεκάθαρο και το gazzetta.gr επικοινώνησε με πηγή του δήμου Αθηναίων για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και αν στις εμπορικές λειτουργίες συμπεριλαμβάνονται οι σουίτες, οι διαφημιστικές πινακίδες, η ονοματοδοσία ή μόνο τα μαγαζιά που θα βρίσκονται στο ισόγειο.

«Ἀναφερόμαστε στα μαγαζιά που θα υπάρχουν στο γήπεδο, όπως για παράδειγμα υπάρχει στο ισόγειο του Καραϊσκάκης. Τα έσοδα αυτών θα πηγαίνουν στο δημόσιο και τον δήμο. Όχι τα έσοδα από τις σουίτες που θα ανήκει στον Παναθηναϊκό, όπως και ότι είναι εντός του γηπέδου. Δεν είναι ξεκάθαρο για την ώρα τι θα συμβεί με την ονοματοδοσία».

Στην πρώτη συμφωνία την δεκαετία του 2000, οι εμπορικοί χώροι ήταν 3.500 τ.μ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα