Αγιά Σοφιά - OPAP Arena: Ολοκληρώνεται και το κτίριο των μουσείων (pics)

Αγιά Σοφιά - OPAP Arena: Ολοκληρώνεται και το κτίριο των μουσείων (pics)

Gazzetta team
Αγιά Σοφιά - OPAP Arena: Ολοκληρώνεται και το κτίριο των μουσείων (pics)

bet365

Τα έργα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ συνεχίζουν να «τρέχουν» σε... φουλ ρυθμούς με το κτίριο που θα φιλοξενεί μεταξύ άλλων τα δύο μουσεία να είναι πλέον σχεδόν έτοιμο.

Κάθε μέρα που περνάει η ΑΕΚ έρχεται όλο και πιο κοντά στην επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα έργα εντός και εκτός Αγιάς Σοφιάς - OPAP Arena «τρέχουν» με γρήγορους ρυθμούς, ενώ και η υπογειοποίηση στις Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών εξελίσσεται με εμφανή πρόοδο.

Όσον αφορά το γήπεδο, εκτός από τα εσωτερικά έργα αλλά και από εκείνα της εξωτερικής κάλυψης που προχωρούν, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί το κτίριο που θα φιλοξενεί τα μουσεία της ΑΕΚ και του Προσφυγικού Ελληνισμού καθώς και τους υπόλοιπους βοηθητικούς χώρους. Ο σκελετός του κτιρίου στο πίσω μέρος της παλιάς Σκεπαστής έχει πλέον διαμορφωθεί για να ακολουθήσουν έπειτα οι εσωτερικές εργασίες και εκεί.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν από τις τελευταίες εξελίξεις στα έργα του γηπέδου και της υπογειοποίησης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα