Παναθηναϊκός: Καθαρές οι εξετάσεις του Αντονίτο

Παναθηναϊκός: Καθαρές οι εξετάσεις του Αντονίτο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Καθαρές οι εξετάσεις του Αντονίτο

bet365

Ο Ισπανός αμυντικός του Παναθηναϊκού έκανε επανέλεγχο, τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά και αναμένεται να... γκαζώσει για την επιστροφή στα γήπεδα.

Μια και καλή φαίνεται πως αφήνει πίσω του ο Αντονίτο την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του. Ο Ισπανός αμυντικός του Παναθηναϊκού ταλαιπωρήθηκε αρκετά από μία λοίμωξη του αναπνευστικού, έμεινε για περίπου σαράντα ημέρες κλινήρης και το τελευταίο διάστημα επέστρεψε στο Κορωπί όπου ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Ο 33χρονος άσος έκανε επανέλεγχο στο Υγεία και τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά. Έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα και έχει την έγκριση των γιατρών για να ανεβάσει ρυθμούς και να επιστρέψει πιθανότατα με τις αρχές του νέου έτους στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα