Σουντανί: Η φανέλα με το «2» να γίνει η φανέλα με το «9»!

Σουντανί: Η φανέλα με το «2» να γίνει η φανέλα με το «9»!

Σουντανί: Η φανέλα με το «2» να γίνει η φανέλα με το «9»!

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει με τον Παναθηναϊκό τον Χασάν αλλά ούτε και τον Ελ Αραμπί! Θα έχει, ωστόσο, τον Ελ Αρμπί Χιλέλ Σουντανί, έναν παίκτη που πρέπει να ξεχάσει την άσχημη περίοδο που έζησε και να αποδείξει ότι είναι γεννημένος για να... επιβιώνει!
Μπασκόνια - Παναθηναϊκός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Ερ Αρμπί Χιλέλ Σουντανί. Αυτό είναι το όνομα που θα γράψει στον πίνακα με την 11άδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Αλγερινός καλείται να αποδείξει ότι η φανέλα με το 2 που φοράει μπορεί να μετατραπεί σε φανέλα με το 9!

Ο 32χρονος καλείται να μπει στα παπούτσια του «καυτού» Ελ Αραμπί (6 γκολ) και του πάντα αξιόπιστου Χασάν (5 γκολ)

Το ερώτημα είναι: «Μπορεί»;

Η απάντηση είναι: «Πρέπει».

Να ξεχάσει ό,τι έζησε

Ο Σουντανί, φέτος, έχει αγωνιστεί μόλις 5' στην ήττα με 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι και άλλα 14' στη νίκη με 4-0 επί του Ατρόμητου.

Πρόκειται για έναν παίκτη που φέτος προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και έμεινε ένα διάστημα εκτός προπονήσεων στα τέλη Οκτωβρίου.

Ο Σουντανί, όμως, έχει μάθει στα δύσκολα. Στο ματς με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, πέρυσι τον Φλεβάρη υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο αγώνας για την επιστροφή στη... δουλειά δύσκολος αλλά τα κατάφερε. Γύρισε και τώρα καλείτι να κάνει το ολικό comeback.

Και η σεζόν 2018-2019 δεν ήταν η... καλή του. Προβλήματα στο γόνατο τον ανάγκασαν να παίξει για την Νότιγχαμ Φόρεστ σε μόλις 8 ματς. Μάλιστα στα πρώτα 5 ματς της χρονιάς σκάραρε 2 φορές. Όμως η ατυχία του... έκοψε τη φόρα.

Η τελευταία πιο παραγωγική σεζόν του ήταν αυτή του 2017-2018 όταν σε 35 εμφανίσεις με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ σκόραρε 18 φορές και μοίρασε 9 ασίστ, παίζοντας όμως κυρίως στο δεξί φτερό της επίθεσης. Στον Ολυμπιακό έχει το ρόλο του δεύτερου στράικερ. και τώρα ήρθε η ώρα να αποδείξει ότι μπορεί και ως φουνταριστός.

Το τελευταίο του γκολ

Ο Σουντανί, πέρυσι, αγωνίστηκε σε 21 ματς (1.010') έχοντας 7 γκολ και 5 ασίστ. Αρκετά καλά τα ποσοστά του θα λέγαμε.

Τελευταίο του τέρμα ήταν αυτό με την Ξάνθη στο 3-1 του Φαλήρου την 1η μέρα Φεβρουαρίου του 2020.

Το πρώτο του με τον Παναθηναϊκό

Όπως σας γράψαμε πιο πάνω, ο Σουντανί πέρυσι αγωνίστηκε σε 21 ματς. Τα 19 εξ αυτών για το πρωτάθλημα αλλά κανένα με τον Παναθηναϊκό.

Ετσι το απόγευμα του Σαββάτου (21/11, 19.30) θα πάρει την πρώτη του γεύση από ντέρμπι «αιωνίων».

Χρόνο να συνειδητοποιήσει πολλά δεν θα έχει. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι ένα: Να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Κάτι που όποτε έμπαινε το έκανε με αρκετά μεγάλη συνέπεια.

Tα γκολ του στη Super League Interwetten

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα