ΠΑΟΚ: Η Νάπολι και τα νέα ιταλικά σενάρια για το μέλλον του Γιαννούλη

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Η Νάπολι και τα νέα ιταλικά σενάρια για το μέλλον του Γιαννούλη

bet365

Οι Ιταλοί υποστηρίζουν και γράφουν ξανά για το ενδιαφέρον που δείχνει, εδώ και πολύ καιρό, η Νάπολι για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή αμυντικού του ΠΑΟΚ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στη γειτονική χώρα υπάρχουν σενάρια και δημοσιεύματα γύρω από τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ιταλικών ομάδων, μεταξύ αυτών και η Νάπολι του Τζενάρο Γκατούζο.

Όπως αναφέρει τη Δευτέρα (16/11) ο δημοσιογράφος της RAI, Τσίρο Βερενάτο, ο Ιταλός προπονητής έχει ζητήσει μια αξιόπιστη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας και στην παρούσα φάση τα ονόματα που «παίζουν» είναι αυτό του Έμερσον Παλμέιρι και του Δημήτρη Γιαννούλη.

Μάλιστα, ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να καταλήξει στη Νάπολι, καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός δείχνει προτίμηση σε Ίντερ ή Γιουβέντους που έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα