Mουνάφο: «Πάντα μας δυσκολεύει η Λαμία»

Gazzetta team
Mουνάφο: «Πάντα μας δυσκολεύει η Λαμία»

bet365

Ο Χουάν Μουνάφο μίλησε για το το 15ήμερο του Αστέρα χωρίς αγώνα και το ματς με τη Λαμία σε μια έδρα που πάντα δυσκολεύονται οι Αρκάδες.

Ο Αργεντινός μέσος του Αστέρα μίλησε στο arcadiasports.gr για:

Για το αν πάει πίσω την ομάδα αυτή η διακοπή: «Σίγουρα δεν είναι καλό το να σταματάς και να χάνεις αγωνιστικό ρυθμό αλλά και η Λαμία δεν έπαιξε, θα είναι το ίδιο και για τις δύο ομάδες».

Για τη δουλειά στο κενό: «Η ομάδα δουλεύει κάποια πράγματα στα οποία δεν έχουμε τη δυνατότητα να εστιάσουμε όταν έχουμε παιχνίδια. Μπορούμε να ανεβάσουμε την ένταση γιατί έχουμε χρόνο για ξεκούραση και σίγουρα την άλλη εβδομάδα θα γυρίσουμε σε κανονικούς ρυθμούς».

Το ματς στη Λαμία: «Σίγουρα μετά το Σαββατοκύριακο θα μιλήσουμε στην ομάδα για το ματς που έρχεται στη Λαμία. Περιμένουμε να είναι ένα δύσκολο ματς, γιατί ο αντίπαλος καίγεται για βαθμούς και μη ξεχνάμε ότι είναι μια έδρα που πάντα μας δυσκολεύει στο να πάρουμε βαθμούς. Όπως είπα και πριν θα είναι δύσκολα και για τις δύο ομάδες λόγω έλλειψης ρυθμού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα