Ντέρμπι «αιωνίων»: Ο Φορτούνης απέναντι στον Παναθηναϊκό! (vids & pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ντέρμπι «αιωνίων»: Ο Φορτούνης απέναντι στον Παναθηναϊκό! (vids & pics)

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης έχει αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό έντεκα φορές και έχει σκοράρει απέναντί του αλλά και έχει βγάλει ασίστ. Το story με την ατάκα του Δομάζου.
Ο 28χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών, Κώστας Φορτούνης, έχει 1 γκολ και 3 ασίστ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό σε 11 αναμετρήσεις. Σε αυτούς τους αγώνες ο Ολυμπιακός έχει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Να τονιστεί ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός και εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού με αντίπαλο την ΑΕΚ έχει 8 νίκες σε 15 αγώνες και με τον ΠΑΟΚ 7 νίκες σε 9 αγώνες.

Ειδικότερα ο Φορτούνης με Παναθηναϊκό έχει:

  • Μία ασίστ στο εντός έδρας 3-1 το 2015-2016
  • Δύο ασίστ στο εντός έδρς 3-0 το 2016-2017
  • Ένα γκολ στο εντός έδρας 1-1 του 2017-2018
* Το 2019-2020 δεν αγωνίστηκε στα δύο ντέρμπι της κανονικής διάρκειας.
* Ο διεθνής χαφ έχει φέτος 323 λεπτά με 1 γκολ και 3 ασίστ σε 9 αγώνες στον Ολυμπιακό.
* Ο Φορτούνης συνολικά στον Ολυμπιακό έχει 226 ματς με 71 γκολ και 67 ασίστ.

Η ατάκα Δομάζου για Φορτούνη και Παναθηναϊκό

Με αφορμή το προσεχές ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τον Φορτούνη πάντως υπάρχει και το story όπου ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Μίμης Δομάζος, στο παρελθόν είχε εκφραστεί δημόσια με πολύ καλά λόγια για εκείνον λέγοντας πως τον είχε δει με τη Δήμητρα Τρικάλων και τον είχε προτείνει στους «πράσινους» όταν ήταν ακόμα εκεί.
«Είδα έναν μικρό τότε. Έρχομαι εδώ και τους λέω (τον Παναθηναϊκό εννοεί) έναν μικρό που είδα να τον πάρετε. Δεν θέλω να πω τους προπονητές που ήταν τότε. Μου λέγανε να τον μετρήσουμε, να τον ψηλώσουμε; Ξέρετε για ποιον μίλαγα; Για τον Φορτούνη», είχε πει μεταξύ άλλων ο Δομάζος.

- Οι φωτογραφίες στη Gallery είναι από το Transfermarkt.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα