ΑΕΛ: Προχωρά σε πλήρη ανακατασκευή στο προπονητικό κέντρο

ΑΕΛ: Προχωρά σε πλήρη ανακατασκευή στο προπονητικό κέντρο

Gazzetta team
ΑΕΛ: Προχωρά σε πλήρη ανακατασκευή στο προπονητικό κέντρο

bet365

Σημαντικές εργασίες σε πολλά μέτωπα ξεκίνησαν στο ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας αποφάσισε, έπειτα από τις εισηγήσεις των μελών του ΔΣ και των επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος, την πλήρη ανακατασκευή στο σύνολο της εγκατάστασης και την εκ βάθρων αναβάθμιση της.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την ολοκληρωτική ανακατασκευή των 2 ποδοσφαιρικών γηπέδων με αναβάθμιση του υφιστάμενου αρδευτικού συστήματος, δημιουργία αποστραγγιστικού συστήματος και τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα ψυχρόφιλης ποικιλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την έναρξη εργασιών στο ιδιόκτητο προπονητικό της κέντρο στα Δένδρα Τυρνάβου.

Ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας αποφάσισε, έπειτα από τις εισηγήσεις των μελών του ΔΣ και των επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος, την πλήρη ανακατασκευή στο σύνολο της εγκατάστασης και την εκ βάθρων αναβάθμιση της.

Η ανακατασκευή ξεκίνησε χθες με την εγκατάσταση της λαρισαϊκής εταιρείας Green Grass ΕΠΕ των αδερφών Νίκου και Νεοκράτη Παπακωνσταντίνου στο προπονητικό κέντρο.

Η εταιρεία, με επικεφαλής τους Λαρισαίους γεωπόνους αδερφούς Παπακωνσταντίνου, έχει μεγάλη εμπειρία στην ανακατασκευή και στη συντήρηση ποδοσφαιρικών γηπέδων, συμμετέχει σε διαγωνισμούς πανελλαδικά και τα τελευταία χρόνια έχει κατασκευάσει και ανακατασκευάσει πάρα πολλά γήπεδα στο νομό Λάρισας, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα και με την ολοκλήρωση των έργων θα αναλάβει και τη συντήρηση του προπονητικού μας κέντρου.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την ολοκληρωτική ανακατασκευή των 2 ποδοσφαιρικών γηπέδων με αναβάθμιση του υφιστάμενου αρδευτικού συστήματος, δημιουργία αποστραγγιστικού συστήματος και τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα ψυχρόφιλης ποικιλίας.

Στους περιβάλλοντες βοηθητικούς χώρους θα γίνουν χωματουργικές βελτιώσεις και επιπεδοποίηση, αναβάθμιση του αρδευτικού συστήματος, λίπανση, εξαερισμός και επισπορά.

Επίσης θα δημιουργηθεί ειδικός χώρος – σκάμμα με άμμο, όπου θα γίνεται η αποκατάσταση των τραυματιών, χώρος που ελπίζουμε να μην χρησιμοποιούμε ποτέ και όλοι οι αθλητές μας να υγιείς.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με την δημιουργία και τρίτου γηπέδου στο χώρο όπου τώρα υπάρχει το τεχνητό γήπεδο και δεν γίνεται χρήση του με την υφιστάμενη μορφή.

Τέλος, έπειτα από συμφωνία με το Δήμο Τυρνάβου και ειδικά με τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Κόκουρα και τον Αντιδήμαρχο κ. Χριστόφορο Κατσαρό η ΠΑΕ ΑΕΛ θα χρησιμοποιεί ως προπονητήρια το Δημοτικό Στάδιο Τυρνάβου και το Δημοτικό Γήπεδο της τοπικής κοινότητας των Δένδρων για το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών στο προπονητικό μας κέντρο.

Στα δύο γήπεδα, το Δημοτικό Στάδιο Τυρνάβου και το Κοινοτικό Γήπεδο Δένδρων έγιναν εργασίες επιπεδοποίησης των αγωνιστικών χώρων με δαπάνη της ΠΑΕ ΑΕΛ και αν απαιτηθεί θα υπάρξουν και άλλες παρεμβάσεις.

Ο κ. Αλέξης Κούγιας, το ΔΣ της ΠΑΕ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές μας επιθυμούμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες προς το Δήμαρχο κ. Κόκουρα και τον Αντιδήμαρχο κ. Κατσαρό για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας για χρήση των γηπέδων του Δήμου και την έμπρακτη συμπαράστασή τους για ακόμη μια φορά, μιας και στο παρελθόν μας έχουν χορηγηθεί δημοτικά γήπεδα για διεξαγωγή αγώνων των ομάδων νέων ή αγώνες προετοιμασίας, όπως επίσης και προς όλους τους ανθρώπους του Τυρνάβου που βοηθούν στη συντήρηση των γηπέδων και καθημερινά είναι δίπλα μας για οτιδήποτε χρειαστούμε.

Θα ήταν παράλειψη μας να μην εξάρουμε τη βοήθεια των ανθρώπων της τοπικής κοινότητας Δένδρων και των ανθρώπων της τοπικής ομάδας του Κεραυνού Δένδρων προεξάρχοντος του Προέδρου του σωματείου κ. Βασίλη Ντόνα, οι οποίοι χωρίς δεύτερη κουβέντα έθεσαν το κοινοτικό γήπεδο του χωριού, που γειτνιάζει με το προπονητικό μας κέντρο, στη διάθεση της ομάδα μας για όσο διαρκέσουν οι εργασίες και τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα