ΠΑΟΚ: Τι ισχύει για Αουγκούστο, Ζαμπά και Γιαννούλη

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει για Αουγκούστο, Ζαμπά και Γιαννούλη

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Τι ισχύει για Αουγκούστο, Ζαμπά και Γιαννούλη

bet365

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους δύο Βραζιλιάνους του ΠΑΟΚ, με τον Αουγκούστο να αποφεύγει τα χειρότερα και τον Ζαμπά να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ευτυχώς για τον Ντάγκλας Αουγκούστο και τον ΠΑΟΚ οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα κάτι που σημαίνει ότι ο φορμαρισμένος Βραζιλιάνος μέσος θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα (το Σάββατο έκανε θεραπεία) και άμεσα θα μπει κανονικά στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Σε κανονικούς ρυθμούς θα επιστρέψει τη Δευτέρα (16/11) και ο Λέο Ζαμπά , ο οποίος έβγαλε μέρος της σημερινής προπόνησης και συμμετείχε στο οικογενειακό «διπλό».

Τέλος σ’ ότι αφορά τον Δημήτρη Γιαννούλη, που είναι θετικός στον κορονοϊό, έχει μπει σε κατ' οίκον περιορισμό. Το επιτελείο της ομάδας έχει μεταφέρει στο σπίτι του διεθνή ποδοσφαιριστή ποδήλατο και λάστιχα και του έχει δώσει ειδικό πρόγραμμα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα