Μποροβήλος «Ισως αλλάξουμε ξανά το πρωτόκολλο»

Gazzetta team
Μποροβήλος «Ισως αλλάξουμε ξανά το πρωτόκολλο»

bet365

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στο γεγονός πως ενδέχεται στο μέλλον να αυξηθεί εκ νέου ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων που θα οδηγεί σε αναβολή ένα ματς της Super League
Για την αλλαγή στο πρωτόκολλο όπου πλέον ένα ματς της Super League θα αναβάλλεται όταν υπάρχουν 5 θετικά κρούσματα παικτών και όχι 3 στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος στο Metropolis. Οπου ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο στο μέλλον να υπάρξουν εκ νέου τροποποιήσεις.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την αλλαγή πρωτοκόλλου και αν τα 5 κρούσματα επαρκούν: «Εκτιμώ ότι ο αριθμός είναι καλός σε πρώτη φάση αλλά φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να τον αλλάξουμε. Θα δηλώνει μια ομάδα το ρόστερ που διαθέτει και από αυτούς εφόσον διατίθεται ένας αριθμός 17-18 ποδοσφαιριστών να γίνεται ο αγώνας. Αρχικά είναι άδικο για τις ομάδες που δεν έχουν ίσης αξίας ρόστερ με τους μεγάλους αλλά τα πράγματα οδηγούνται από την πραγματικότητα».
Πως προέκυψε ο αριθμός των 5 κρουσμάτων: «Είναι το επόμενο βήμα από τα 3 κρούσματα. Μακάρι η πραγματικότητα να είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος ώστε να αντιμετωπιστεί η πανδημία, μακάρι να μη χρειαστεί να το αλλάξουμε. Από τη μια μεριά είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και από την άλλη να υπάρχει μία ισονομία. Είναι δύσκολο να τα καταφέρουμε έχουμε την προθεσμία του Euro. Μακάρι να μη χρειαστούν διορθωτικές κινήσεις. Ο πρόεδρος της Λίγκας μιλά με τις ομάδες και οι αποφάσεις παίρνονται με τις ομάδες με βάση το κοινό καλό».
Θα αξιοποιεί η διακοπή των Χριστουγέννων: «Θα υπαγορευθεί από την πράξη. Υπάρχει καλεντάρι των αγώνων και του Euro. Θα γίνει ότι επιβάλλει η πράξη, να χωρέσουν οι διοργανώσεις στις ημερομηνίες που πρέπει. Οι αγώνες γίνονται με πρωτόκολλο COVID-19, χωρίς τεστ δεν έχει αγώνες. Αν δεν χωράνε οι αγώνες, θα γίνει ψηφοφορία για το κενό των Χριστουγέννων».
Αν τα μέτρα αν θέλουν αλλαγές: «Όπως είπα δεν γίνονται αγώνες χωρίς τεστ. Εφόσον όλα είναι καλά υπάρχει ιατρικό τιμ δεν υπάρχει λόγος να μείνει κανείς μόνος σε δωμάτιο. Αν συμβεί κάτι θα απομονωθεί και θα ακολουθηθεί το πρωτόκολλο».
Μπορεί να τεθεί θέμα αναστολής του πρωταθλήματος: «Δεν έχω μήνυμα για κάτι τέτοιο και θα είναι λάθος. Όχι μόνο γιατί υπάρχουν τα συμφέροντα των ΠΑΕ αλλά γιατί το ποδόσφαιρο είναι μια διέξοδος για την κοινωνία, ένα είδος διασκέδασης Αν κλείσει και το ποδόσφαιρο θα είναι ένα πλήγμα για τον κόσμο που έχει κλειστεί στα γήπεδα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα