Βέρχουλστ: «Πριν τρεις μήνες ήμουν άνεργος και τώρα με επαινεί ο Μαρτίνς»

Gazzetta team
Βέρχουλστ: «Πριν τρεις μήνες ήμουν άνεργος και τώρα με επαινεί ο Μαρτίνς»

bet365

Ο Βέλγος γκολκίπερ του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε για την εν Ελλάδι παρουσία του και στάθηκε στο πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό
Στους παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Νταβίνο Βέρχουλστ, που ήρθε στην Ελλάδα μετά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε η Λόκερεν. Ο Βέλγος γκολκίπερ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του για την παρουσία του στην πατρίδα μας και στάθηκε στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. «Το παιχνίδι ήταν φανταστικό παρά την ήττα μας με 2-0 διότι κατάφερα να ξεχωρίσω με μια σειρά από καλές επεμβάσεις. Ο προπονητής του Ολυμπιακού μιλούσε μόνο για τον τερματοφύλακα του αντιπάλου. Πριν από τρεις μήνες ήμουν ακόμα άνεργος και τώρα ο προπονητής ενός τέτοιου κορυφαίου συλλόγου μιλά με επαινετικά λόγια για εμένα. Αυτό είναι το σημάδι ότι ανακτώ τον ρυθμό μου», είπε σχετικά.
Και μετά ρωτήθηκε πώς έγινε κάτοικος Ριζούπολης. «Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα την Κυριακή του Σεπτέμβρη ενώ ψάρευα και με ενημέρωσαν ότι ενδιαφέρεται για μένα ο Απόλλωνας. Δεν είχα ακούσει ποτέ για αυτό το κλαμπ. Πήρα την απόφαση μου μέσα σε τρεις ημέρες. Τρίτη είχα κάνει το τεστ κορωνοϊού και μία ημέρα αργότερα ήμουν στο αεροπλάνο για την Ελλάδα. Δεν μετανιώνω ούτε δευτερόλεπτο για την επιλογή μου να παίξω εδώ».
Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ήταν ένας από τους παίκτες της ομάδας που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.«Δέκα ημέρες μετά από την άφιξή μου βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Είχα συμπτώματα ακραίας κόπωσης. Η καραντίνα ήταν δύσκολη. Έπρεπε να μείνω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου για τρεις εβδομάδες».
Για τις δυσκολίες κατά την περίοδο της καραντίνας σχολίασε πως «αυτό το Σαββατοκύριακο θα ταξίδευα στο Βέλγιο αλλά αυτό δεν είναι δυνατό τώρα. Μου λείπουν τα παιδιά μου. Ψυχικά είναι μια απογοήτευση που δεν κατάφερα να τους δω για τρεις μήνες. Και θα είναι μέχρι τα Χριστούγεννα που θα μπορέσω να είμαι ξανά μαζί τους. Φυσικά δεν είμαι ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα. Όταν το παιδί σου λέει στο τηλέφωνο: 'Μπαμπά θέλω να σε αγκαλιάσω' αυτό σε πονάει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα