Super League Interwetten: Με πέντε κρούσματα παικτών η αναβολή των αγώνων

Δημήτρης Τομαράς
Super League Interwetten: Με πέντε κρούσματα παικτών η αναβολή των αγώνων

bet365

Διαφοροποίηση υπήρξε στο Πρωτόκολλο με το οποίο θα συνεχιστεί η Super League Interwetten στον καιρό της πανδημίας και η αλλαγή αφορά τα κρούσματα που θα παρουσιάζονται στις ομάδες.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας συγκεντρώσει στοιχεία από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, προχωρά στις αλλαγές τις οποίες κατέθεσε στην Αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή που με τη σειρά της άναψε το πράσινο φως.

Να τονιστεί πως τις αλλαγές αυτές τις αποφασίζει η αρμόδια Επιτροπή. Η Λίγκα είναι αυτή που εισηγείται αλλά οι ειδικοί / λοιμωξιολόγοι αξιολογούν τα δεδομένα και αποφασίζουν ανάλογα.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα στο Πρωτόκολλο, θα πρέπει να παρουσιάζονται πέντε κρούσματα κορονοϊού στις ομάδες κι όχι τρία όπως ήταν μέχρι πρότινος, προκειμένου να μπορεί να σημειωθεί αναβολή σε κάποια αναμέτρηση.

Μάλιστα, αυτά τα κρούσματα θα πρέπει ν' αφορούν αμιγώς ποδοσφαιριστές στην τελευταία παρτίδα των τεστ που θα έχουν γίνει πριν από κάποιο παιχνίδι κι όχι συνδυασμό παικτών προσωπικού στην εκάστοτε ομάδα που θα παρουσιάζει θετικά αποτελέσματα στην εξέταση ανίχνευσης κορονοϊού...

Η Λίγκα από την πλευρά της θέλει να εφαρμόζεται ο σωστός προγραμματισμός των αγώνων και να διεξάγεται χωρίς προβλήματα το πρωτάθλημα αλλά πάντα σεβόμενη τα πρωτόκολλα και τους ειδικούς.

Διαβάστε επίσης:

Super League Interwetten: Συζητήσεις για αναβολή αγώνων με 5-6 και όχι με 3 κρούσματα ανά ομάδα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα