Ατματσίδης: «Είμαι στις προπονήσεις για να βοηθήσω για κάποιες μέρες την ΑΕΚ»

Ατματσίδης: «Είμαι στις προπονήσεις για να βοηθήσω για κάποιες μέρες την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Ατματσίδης: «Είμαι στις προπονήσεις για να βοηθήσω για κάποιες μέρες την ΑΕΚ»

bet365

Ο Ηλίας Ατματσίδης ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ διαθέτει τον καλύτερο προπονητή τερματοφυλάκων, τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη, διευκρινίζοντας ότι βρίσκεται στις προπονήσεις της Ένωσης για μερικές μόνο ημέρες.

Ο Ατματσίδης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης στα Σπάτα για να προπονήσει τους γκολκίπερ της ΑΕΚ μιας και απουσιάζει για μερικές μέρες από το πόστο του ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης λόγω καραντίνας έπειτα από τα κρούσματα κορονοϊού που προέκυψαν.

Όπως διευκρίνισε ο Ατματσίδης στα social media, η παρουσία του στην προπόνηση αφορά μόνο αυτό το διάστημα των λίγων ημερών προκειμένου να βοηθήσει την κατάσταση, χαρακτηρίζοντας τον Μιχαηλίδη ως τον καλύτερο προπονητή τερματοφυλάκων στην Ελλάδα.

«Για να μην υπάρχει σύγχυση: Η ΑΕΚ έχει τον καλύτερο προπονητή τερματοφυλάκων στην Ελλάδα. Τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη. Εγώ είμαι στις προπονήσεις για να βοηθήσω για κάποιες ημέρες την ΑΕΚ. Τίποτε παραπάνω. Ευχαριστώ», έγραψε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, ο οποίος βρισκόταν στο τεχνικό επιτελείο του Νίκου Κωστένογλου την περσινή σεζόν.

Για να μην υπάρχει σύγχυση: Η ΑΕΚ έχει τον καλύτερο προπονητή τερματοφυλάκων στην Ελλάδα. Τον Χρυσόστομο...

Δημοσιεύτηκε από Ilias Atmatsidis στις Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα