Πάμπλο Γκαρσία: «Θα κάνω λάθη, πρέπει να παρουσιάσουμε μία καλή ομάδα»

Πάμπλο Γκαρσία: «Θα κάνω λάθη, πρέπει να παρουσιάσουμε μία καλή ομάδα»

Gazzetta team
Πάμπλο Γκαρσία: «Θα κάνω λάθη, πρέπει να παρουσιάσουμε μία καλή ομάδα»

bet365

Ο Ουρουγουανός έδωσε το στίγμα του ως πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ και στάθηκε στην αγάπη του κόσμου για το «Δικέφαλο του Βορρά»
Στη ραδιοφωνική εκπομπή του φίλων του ΠΑΟΚ μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία και έδωσε το «στίγμα» του, για το πού θέλει να οδηγήσει την ομάδα. «Ειμαι περήφανος που είμαι τώρα εδώ στην πρώτη ομάδα. Είμαι τόσα χρόνια στην ομάδα και στις ακαδημίες. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι στην πρώτη ομάδα και πάντα ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου. Πλέον έχω αρκετή δουλειά ώστε να κάνουμε καλή ομάδα και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο και ειδικά σε αυτή την εποχή που ο κόσμος χρειάζεται χαρές με τα προβλήματα που έχει», είπε αρχικά.
Μετά ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται που δεν βρίσκεται ο κόσμος στις εξέδρες, ώστε να τον υποδεχθεί όπως ο ίδιος θα ήθελε. «Σε όλο τον κόσμο το βιώνουμε αυτό λόγω της πανδημίας. Εγώ προσωπικά θέλω να σκέφτομαι θετικά και ξέρω ότι ο κόσμος αγαπά την ομάδα και αυτό πρέπει να είναι μέλημα όλων μας. Το καλό της ομάδας. Ενωμένοι να πάμε μπροστά και να μην σκεφτόμαστε αυτούς που πιθανώς θέλουν το κακό της ομάδας. Αλλά η πλειοψηφία θέλει το καλό της ομάδας και για αυτό θα τα δώσουμε όλα. Εγώ πλέον δεν παίζω ποδόσφαιρο, παίζουν οι παίκτες και θέλω να δίνουν χαρά στην ομάδα».
Για τη χρησιμοποίηση νεαρών παικτών και αν σκέφτεται στο μέλλον να δώσει χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά των ακαδημιών σχολίασε πως «όταν δούλευα στην Κ19 είχα πει στα παιδιά ότι πρέπει να δουλέψουν δυνατά ώστε όποιος αξίζει να παίζει. Ετσι και τώρα, εγώ κοιτώ το καλό της ομάδας και όποιος αξίζει θα παίζει. Σίγουρα θα κάνω και λάθη, κάθε μέρα κάνω λάθη αλλά προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Αν αξίζει ένα παιδί θα παίζει, μεγάλο ή μικρό. Οποιος δουλεύει θα παίζει».
Η συζήτηση πήγε και στις μεταγραφές ενόψει Ιανουαρίου. «Εγώ ήρθα πρόσφατα δεν έχω δει όλα τα παιδιά. Δεν ήμουν κάθε μέρα στην προπόνηση και έχουμε ελάχιστες μαζί. Αρα τώρα θέλω να δω τους παίκτες σε αυτό το διάστημα ώστε να αποφασίσουμε αν θα πρέπει να πάρουμε παίκτες και πού χρειαζόμαστε ενίσχυση».
Κλείνοντας έστειλε το «μήνυμά» του στον κόσμο.«Ποτέ δεν έχω ζητήσει πράγματα από τον κόσμο. Εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα αρέσει στον κόσμο. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να τους αρέσει ο ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι μαζί μας αλλά εμείς πρέπει να τους παρουσιάσουμε καλή ομάδα. Είμαστε υποχρεωμένοι για αυτό, να γουστάρουν τον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα