Αστέρας Τρίπολης: Η φετινή φανέλα αντίγραφο της περιόδου 1990-91

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Η φετινή φανέλα αντίγραφο της περιόδου 1990-91

bet365

Αντίγραφο της φανέλας που χρησιμοποίησε ο Αστέρας Τρίπολης την περίοδο 1990-91 είναι η φετινή των Αρκάδων.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα Τρίπολης έχει ως εξής: «Η φετινή εντός έδρας εμφάνιση του ΑΣΤΕΡΑ είναι αντίγραφο της εμφάνισης που φόρεσε η ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 1990-'91. Ο σύλλογος τιμά την ιστορία του και τους δικούς του ανθρώπους.

ΟΜΑΔΑ '90-'91: Η φανέλα και πάλι δική της!

Η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ την αγωνιστική περίοδο 1990-1991 ήταν η πρώτη που μετά την επανίδρυση του συλλόγου αγωνίστηκε σε εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ τιμώντας την ιστορία του αποφάσισε η φετινή εντός έδρας εμφάνισή του να είναι αντίγραφο της εμφάνισης που φόρεσε η ομάδα εκείνη την σεζόν.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν τιμά μόνο την ιστορία του και το παρελθόν του, αλλά τιμά και τους δικούς του ανθρώπους. Ο σύλλογος, λοιπόν, μέσω του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ, κ. Δημήτρη Κενέ, σε ένδειξη σεβασμού για την προσφορά τους, χάρισε τη φετινή φανέλα στους 24 ποδοσφαιριστές που τότε, πριν από ακριβώς 30 χρόνια, την φόρεσαν και την τίμησαν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Για να την κρατήσουν ως ενθύμιο, γυρίζοντας τον χρόνο τρεις δεκαετίες πίσω.

Η πρωτόγνωρη κατάσταση λόγω της πανδημίας του Covid-19 δεν επέτρεψε - για την ώρα - τη συγκέντρωση της τότε ομάδας, για ένα reunion αναμνήσεων και κιτρινομπλέ συζητήσεων. Με την πρώτη ευκαιρία, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ελπίζει ότι θα καταφέρει να το οργανώσει. Μέχρι τότε, η φανέλα της ομάδας '90-'91 είναι και πάλι δική της! Στη φωτογραφία διακρίνετε τις 24 φανέλες, οι οποίες εστάλησαν στους πρώην ποδοσφαιριστές μας, με τα ονόματά τους τυπωμένα.

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η προσφορά σας στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ μένει διαχρονικά ως παρακαταθήκη στην ιστορία του συλλόγου μας. Αυτή η διαδρομή, έχει και το δικό σας όνομα.

Αυτή η διαδρομή, όμως, έχει και τις δικές μας αξίες και αρχές. Πιστοί σε αυτές, σήμερα, τιμούμε την προσφορά σας στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ γυρνώντας τον χρόνο 30 χρόνια πίσω. Τότε που κι εσείς, ως μέλος της ομάδας μας, τιμήσατε με την παρουσία σας τα χρώματά της.

Δεχτείτε το δώρο μας, μια φανέλα πιστό αντίγραφο της φανέλας που τότε ιδρώσατε, ίσως και να ματώσατε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους για τον ΑΣΤΕΡΑ μας.

Η ομάδα '90-'91 αναβιώνει φέτος φορώντας την ίδια φανέλα. Με αναμνήσεις που για εσάς έχουν αξία και για τον ΑΣΤΕΡΑ έχουν ξεχωριστή θέση στην ιστορία του! Με θερμούς και φιλικούς χαιρετισμούς Δημήτρης Κενές Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ '90-'91

Ελευθεριάδης Στάθης, Κακοτρίχης Κώστας, Δούκας Λουκάς, Παναγιωτόπουλος Χρήστος, Κατσογιάννης Χρήστος, Κασκαμπάς Ανδρέας, Ρουμελιώτης Νίκος, Καραμάνης Παναγιώτης, Δημάκης Παναγιώτης, Νασιάκος Κώστας, Μπουκάρας Νίκος, Σμυρλής Βασίλης, Χατζόπουλος Χρήστος, Κουτσούρης Θοδωρής, Ρουμελιώτης Βασίλης, Παντολέων Γιώργος, Γεωργιάδης Ηλίας, Κοζανίτης Αντώνης, Σαββάκης Τάκης, Δερακοπιάν Γιάννης, Χρίσταινας Παναγιώτης, Βαλάσης Βασίλης, Θεοδωρόπουλος Ανδρέας, Ντόπης Θοδωρής»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα