ΠΑΟΚ: «Ο Πάμπλο Γκαρσία θα εμφανιστεί στο ESPN και στο κανάλι της ΟΥΕΦΑ»

ΠΑΟΚ: «Ο Πάμπλο Γκαρσία θα εμφανιστεί στο ESPN και στο κανάλι της ΟΥΕΦΑ»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Ο Πάμπλο Γκαρσία θα εμφανιστεί στο ESPN και στο κανάλι της ΟΥΕΦΑ»

bet365

Ο Ουρουγουανός τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα γνωστός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και γι’ αυτό το λόγο το γνωστό αμερικανικό δίκτυο ESPN και το κανάλι της UEFA ετοιμάζουν αφιερώματα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι μια ισχυρή προσωπικότητα κάτι που αποδεικνύεται από το ενδιαφέρον που έχουν δείξει μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα για να συνομιλήσουν μαζί του, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ.

Ο υπεύθυνος των Νέων Μέσων της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, αναφέρθηκε στην συνεργασία με τον Ουρουγουανό τεχνικό, αλλά και την πορεία του PAOK TV που διεκδικεί τέσσερα μεγάλα βραβεία στο διεθνώς κορυφαίο θεσμό Sports OTT Awards.

Πιο αναλυτικά είπε μιλώντας στο Metropolis 95.5:

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το PAOK TV: «Δεν κάνουμε ό,τι κάνουμε για να πάρουμε βραβείο. Θέλουμε ο κόσμος να νιώσει πιο κοντά στην ομάδα, ειδικά αυτήν την εποχή που δεν υπάρχει η δυνατότητα να έρθει στο γήπεδο».

Για το ντοκιμαντέρ που αναμένεται: «Υπάρχει το πέμπτο επεισόδιο και αφορά την καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην πορεία για το Champions League».

Για τα βραβεία που διεκδικούνται: «Είναι ένας θεσμός που γίνεται στο εξωτερικό εδώ και χρόνια. Αφορά την επιβράβευση και την αναγνώρισης της ψηφιακής επικοινωνίας και τηλεόρασης. Συμμετέχουν όλα τα δίκτυα παγκοσμίως. Το ΠΑΟΚ TV συμμετέχει σε τέσσερις κατηγορίες, είναι η καλύτερη πλατφόρμα, η καλύτερη νέα πλατφόρμα, για πρωτότυπο περιεχόμενο και για την καλύτερη καμπάνια μάρκετινγκ».

Για το πώς το αντιμετωπίζουν οι παίκτες: «Οι παίκτες το αντιμετωπίζουν θετικά καθώς ξεφεύγουν από την καθημερινότητα τους. Παράλληλα με τη δουλειά κάνουμε και την πλάκα μας».

Για το αν αναμένεται κάτι νέο: «Θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε το προϊόν και θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά στους παίκτες. Θέλουμε να τους δίνουν την πρόσβαση για να γνωρίζουν το κάθετι που γίνεται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από τα παιχνίδια».

Για το βλέμμα του Γκαρσία: «Είναι απόλυτα συνεργάσιμος, έχει το χιούμορ, την πλάκα του, την προσωπικότητα και το χαρακτήρα του ο Πάμπλο. Είναι ιδιαίτερα γνωστός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αναμένεται να εμφανιστεί στο ESPN και στο κανάλι της UEFA προσεχώς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα