Άρης: Τα τέσσερα παιχνίδια σε δύο μήνες και η λογική ανησυχία του Μάντζιου

Άρης: Τα τέσσερα παιχνίδια σε δύο μήνες και η λογική ανησυχία του Μάντζιου

Gazzetta team
Άρης: Τα τέσσερα παιχνίδια σε δύο μήνες και η λογική ανησυχία του Μάντζιου

bet365

Είναι δεδομένο ότι στον Άρη θα προκύψει ζήτημα αγωνιστικού ρυθμού καθώς οι «κίτρινοι» σε διάστημα δύο μηνών έχουν δώσει μόλις δύο επίσημους αγώνες.

Ο Άκης Μάντζιος είχε ζητήσει χρόνο για την ενσωμάτωση των νέων παικτών στην ομάδα καθώς επίσης και για να περάσει στοιχεία της δικής του αγωνιστικής φιλοσοφίας. Δεν περίμενε όμως ότι σε διάστημα δύο μηνών, η ομάδα θα του έδινε μόλις τέσσερα επίσημα παιχνίδια. Για την ακρίβεια, μετά από την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 27 Σεπτεμβρίου οι «κίτρινοι» αντιμετώπισαν στις 4 και 17 Οκτωβρίου τους Βόλο, Παναθηναϊκό, ενώ ο τελευταίος επίσημος αγώνας τους είναι αυτός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης την 1η Νοεμβρίου. Ο επόμενος (προγραμματισμένος) αγώνας είναι αυτός με τον Παναιτωλικό στις 24 του μήνα στο Αγρίνιο, στην επανέναρξη της Interwetten Superleague.

Η έλλειψη αγώνων αυτομάτως καλλιεργεί αμφιβολία για τον αγωνιστικό ρυθμό, εδώ εντοπίζεται η ανησυχία του Άκη Μάντζιου καθώς γνωρίζει ότι ακόμη κι ένα εντατικό πρόγραμμα προπόνησης δεν μπορεί να καλύψει το κενό που δημιουργεί η έλλειψη επίσημων αγώνων. Συν τοις άλλοις, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, οι «κίτρινοι» ξαφνικά θα κληθούν να διαχειριστούν ένα δύσκολο πρόγραμμα καθώς προβλέπεται να μπουν εμβόλιμα οι δύο αγώνες (με Λάρισα και ΑΕΚ) που αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα