Πέρασαν από τρίτο έλεγχο για τον κορονοϊό οι παίκτες της ΑΕΚ (pics)

Πέρασαν από τρίτο έλεγχο για τον κορονοϊό οι παίκτες της ΑΕΚ (pics)

Gazzetta team
Πέρασαν από τρίτο έλεγχο για τον κορονοϊό οι παίκτες της ΑΕΚ (pics)

bet365

Τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στην ΑΕΚ συνεχίζονται καθώς το πρωί της Δευτέρας (09/11) οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου βρέθηκαν στα Σπάτα για να υποβληθούν σε τρίτο έλεγχο. Το απόγευμα τα αποτελέσματα πριν την προπόνηση των «κιτρινόμαυρων».

Γι' ακόμη μία φορά όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αλλά και το διοικητικό προσωπικό στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, υποβλήθηκαν σε έλεγχο ανίχνευσης Covid-19.

Το πρωί της Δευτέρας (09/11) όπως ενημέρωσε και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, άπαντες βρέθηκαν στα Σπάτα για να κάνουν τα νέα τους τεστ, τα οποία έγιναν μέσα από το αυτοκίνητο. Τα αποτελέσματα των παικτών αναμένονται πριν την προγραμματισμένη, για τις 18:00 προπόνηση της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον Μπακάκη, θετικοί από τους ποδοσφαιριστές είχαν βρεθεί από την Παρασκευή και οι Μάνταλος, Σβάρνας, Σάκχοφ και Χνιντ, καθώς και δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου κι έτσι αυτό οδήγησε στην αναβολή του αγώνα με τον Άρη.

Ο τρίτος έλεγχος ανίχνευσης κορονοϊού, μετά την επιστροφή της αποστολής από την Ουκρανία, έγινε σήμερα το πρωί στα...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα