ΑΕΚ: Έτοιμος να επιστρέψει και ο Γκαρσία, κανονικά στα Σπάτα όσοι δεν πήγαν στην Ουκρανία

ΑΕΚ: Έτοιμος να επιστρέψει και ο Γκαρσία, κανονικά στα Σπάτα όσοι δεν πήγαν στην Ουκρανία

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Έτοιμος να επιστρέψει και ο Γκαρσία, κανονικά στα Σπάτα όσοι δεν πήγαν στην Ουκρανία

bet365

Η ζωή συνεχίζεται στα Σπάτα παρά τα κρούσματα κορονοϊού στην ΑΕΚ. Έτοιμος να μπει σε κανονικό πρόγραμμα και ο Λιβάι Γκαρσία, για προπόνηση την Κυριακή όσοι δεν βρίσκονταν στην αποστολή στην Ουκρανία.

Η ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής ανακοίνωσε άλλα τρία κρούσματα κορονοϊού, τα οποία δεν αφορούν ποδοσφαιριστές της ομάδας. Συνολικά στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υπάρχουν δέκα κρούσματα, πέντε από τα οποία είναι ποδοσφαιριστές (Μπακάκης, Μάνταλος, Σβάρνας, Σάκχοφ και Χνιντ).

Ωστόσο, η ζωή στα Σπάτα συνεχίζεται παρά τα θετικά δείγματα που βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες. Την Κυριακή το απόγευμα, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι επτά παίκτες που δεν είχαν ακολουθήσει την αποστολή στην Ουκρανία για τον αγώνα με τη Ζόρια (μεταξύ των οποίων οι Σιμόες, Σιμάνσκι, Γκαρσία και Παουλίνιο) πήγαν στο προπονητικό κέντρο και πραγματοποίησαν κανονικά την προπόνησή τους υπό τις οδηγίες των Τζανλούκα Κολονέλο και Τζόρτζιο Ντ'Ουρμπάνο. Και αυτό γιατί τα δείγματά τους τόσο από τα τεστ της Παρασκευής όσο και από εκείνα του Σαββάτου ήταν αρνητικά στον κορονοϊό. Κάτι που δείχνει ότι η διασπορά του ιού έγινε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και της παραμονής της κιτρινόμαυρης αποστολής στην Ουκρανία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λιβάι Γκαρσία φορτσάρει πλέον για να επιστρέψει και αυτός στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Ο 23χρονος εξτρέμ της Ένωσης, ο οποίος είναι εκτός με θλάση από τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και είναι έτοιμος να μπει κι αυτός με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες, αν όχι από Δευτέρα. Μάλιστα αν δεν είχε υπάρξει το πρόβλημα με τα κρούσματα, το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης θα είχε ανάψει το πράσινο φως στον Γκαρσία από την Παρασκευή.

Το γενικότερο πλάνο των προπονήσεων πάντως θα καθοριστεί από τα αποτελέσματα των επόμενων τεστ που θα γίνουν Δευτέρα και Τετάρτη. Όσον αφορά το τεστ της Δευτέρας αναμένεται να γίνει το πρωί στα Σπάτα για να βγουν εγκαίρως τα αποτελέσματα και να προγραμματιστεί η προπόνηση για το απόγευμα. Εκτός από τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τεστ κορονοϊού θα περάσουν τη Δευτέρα και το προσωπικό της ΠΑΕ στα γραφεία, αλλά και όσοι είχαν ακολουθήσει την αποστολή στη Ζαπορίζια.

Αν όλα πάντως εξελιχθούν ομαλά και δεν προκύψουν νέα κρούσματα μέσα στο επόμενο διάστημα, ο Μάσιμο Καρέρα θα έχει τη δυνατότητα μετά τη διακοπή να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του. Κάτι φυσικά που αναμενόταν καθώς οι τραυματίες επέστρεφαν σταδιακά τις τελευταίες μέρες και ο τελευταίος που αναμενόταν ήταν ο Γκαρσία, ο οποίος πλέον είναι και αυτός έτοιμος να μπει σε κανονικό πρόγραμμα. Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς ο Ιταλός τεχνικός δεν είχε τη δυνατότητα τις προηγούμενες εβδομάδες να παρουσιάσει τις πραγματικές δυνατότητες του ρόστερ από τη στιγμή που είχε αρκετούς... πονοκεφάλους να διαχειριστεί με τους πολλούς τραυματισμούς που είχαν προκύψει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα