Χριστοδουλόπουλος: «Έπνιξα τη χαρά μου στο γκολ, σημαντική μέρα για μένα» (vid)

Gazzetta team
Χριστοδουλόπουλος: «Έπνιξα τη χαρά μου στο γκολ, σημαντική μέρα για μένα» (vid)

bet365

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν... απολαυστικός στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μίλησε για το γεγονός πως δεν πανηγύρισε το γκολ, στο γεγονός πως επέστρεψε στο σκοράρισμα, αλλά και για την πρώην του ομάδα που «πλήγωσε» το Σάββατο. Επίσης, αναφέρθηκε στον Κυριάκο Κιβρακίδη...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού μετά από μια άσχημη εικόνα και ήττα από τον ΠΑΣ την περασμένη εβδομάδα: «Είμαι ο πρώτος που μόλις τελείωσε το παιχνίδι σήμερα κοίταξε πίσω. Δεν θα έπρεπε να ξανά γίνει. Τελείωσε, δεν θέλαμε ούτε να χάσουμε βαθμούς, θέλαμε να κερδίσουμε και φαντάζομαι που θα ήμασταν τώρα αν είχαμε κερδίσει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ίσως να ερχόμασταν με άλλη ψυχολογία. Έχει λίγες χαρές και πολλές λύπες. Δεν πρέπει να μένεις ούτε στα αρνητικά, ούτε στα θετικά. Ήρθαμε να παίξουμε ένα ξεχωριστό παιχνίδι που ήταν ντέρμπι για εμάς. Ήρθα από τον πάγκο εγώ, έχει γίνει εξαιρετική δουλειά από το staff γιατί μη ξεχνάτε όταν τελείωσε το συμβόλαιό μου από τον Ολυμπιακό ήμουν ακόμα τραυματίας. Με βοήθησαν οι προπονητές μου. Αν κοιτάξετε σήμερα το παιχνίδι το πήρε ο πάγκος. Κάποιες φορές θα έρθω εγώ κάποιοες κάποιος άλλος. Για εμένα το ματς πήγαινε σβηστό 0-0 κι όμως ο προπονητής έδειξε πως πάει να το πάρει. Αυτό που έδειξε στους ποδοσφαιριστές που έπαιζαν ήταν πως δεν είναι ευχαριστημένος και πάει για τη νίκη. Έβαλε τρεις μεσοεπιθετικούς κι έτσι ήρθε η νίκη.

Για τις αλλαγές: «Οι συνθήκες είναι αυτές που θα δούμε πολλά καινούρια πράγματα. Είναι δύσκολο το ποδόσφαιρο στις μέρες μας. Προέχει η υγεία μας, η υγεία της οικογένειάς μας. Ένα από αυτά είναι και οι τρεις αλλαγές που έγιναν πέντε, αυτό που εισπράξαμε εμείς είναι ότι πάμε για τη νίκη».

Για το γκολ που σημείωσε: «Δεν ήταν τόσο εύκολο! Αυτά είναι τα στοιχεία που έχει ο καθένας και προσπαθεί να τα εκμεταλλευτεί. Στα πρώτα λεπτά ήμουν αλλού γι' αλλού. Δεν γίνεται να παίξεις σε αυτό το γήπεδο, δεν πατάς κάτω! Δεν θέλω να δικαιολογήσω τις δύο ομάδες. Από εκεί και πέρα μ' αρέσει να σκοράρω, έπνιξα τη χαρά μου! Οι αναμνήσεις, τα πρόσωπα, η υποδοχή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού... Είναι φίλοι μου, με παίρνουν τηλέφωνα στις καλές στιγμές, στις κακές, πιο πολύ στις κακές που αυτό έχει σημασία. Το έκανα όχι γιατί πρέπει, αλλά γιατί έτσι ένιωθα».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Έχουμε δει πολλούς έξω από την ομάδα να λένε πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτός που πρέπει να είναι... Θα προσπαθήσω να μην το κάνω ποτέ. Δεν θα καθίσω να μιλήσω για τέτοια πράγματα γιατί αυτές οι ομάδες, όποιος έχει περάσει από εκεί δε ξέρει πόσο ζυγίσει αυτή η φανέλα. Δεν ξέρεις πόση πίεση υπάρχει και καλό θα είναι όποιος δεν έχει περάσει δεν πρέπει να μιλάει».

Για το πηγαδάκι σε ένα φάουλ προς το τέλος: «Είχα τέτοια θέληση για τη νίκη, αλλά και κούραση από το σκληρό γήπεδο που δεν με ενδιέφερε ποιος θα το χτυπήσει, αυτό που με ένοιαζε ήταν να τελειώσει το παιχνίδι. Αυτό είπα στα παιδιά όποιος νιώθει να το κάνει ας το κάνει, απλά να μη φάμε κόντρα!»

Για το τι του είπε ο Κάναντι μετά το τέλος: «Ήταν πολύ χαρούμενος. Έχουμε κάνει ραντεβού πολύ πριν έρθω στην ομάδα για να μιλήσουμε για κάποια πράγματα. Νιώθω χαρούμενος που είμαι εδώ, νιώθει χαρούμενος που είναι εκείνος εδώ. Εκείνη την ώρα δεν θυμάμαι τι μου είπε!»

Για την επιστροφή του στα γκολ: «Πέρασα πολύ δύσκολα. Δεν θα κουραστώ να το λέω. Αυτό που μου έτυχε στον Ολυμπιακό, τόσοι τραυματισμοί, τόσες ατυχίες, δεν είναι κάτι λογικό. Οπότε γι' αυτό είναι μια σημαντική μέρα για εμένα.

Για το αν σκέφτεται μια επιστροφή στην Εθνική: «Όλα στο γήπεδο, το έχουμε ξανά πει».

«Ο Κιβρακίδης έχει αδικήσει τον εαυτό του»

Πριν ο Λάζαρος αρχίσει τις δηλώσεις του για το παιχνίδι και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, μιλούσε στη Nova ο Κυριάκος Κιβρακίδης, με τον πρώτο να αναφέρεται σε εκείνον και την άποψη που έχει για τις ικανότητές του, θεωρώντας πως έχει αδικήσει τον εαυτό του...

Αναλυτικά:

Για τον Κιβρακίδη και για το σχόλιό του ό,τι έχει αδικήσει τον εαυτό του: «Το λέω βάση των στοιχείων του, το πως παίζει όταν ήμασταν αντίπαλοι. Έχει τρεξίματα, ταχηδύναμη, επιτάχυνση έχει πολύ καλά στοιχεία και θεωρώ πως έχει αδικήσει τον εαυτό του, αλλά ποτέ δεν είναι αργά».

Για το αν θα μπορούσε να είναι στην Εθνική: «Πιστεύω θα μπορούσε να είναι και θεωρώ πως έχει όλα τα στοιχεία για να βρίσκεται εκεί. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κυριάκο όχι γι' αυτό που είπε για την καριέρα μου, αλλά αυτό που με ικανοποιεί είναι η λέξη οικογενειάρχης και για τον χαρακτήρα μου. Όλα τα υπόλοιπα πάνε κι έρχονται...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα