ΠΑΟΚ: Ο Γκαρσία ποντάρει στον Βιεϊρίνια, αλλά ο Πορτογάλος θα πρέπει να περιμένει

ΠΑΟΚ: Ο Γκαρσία ποντάρει στον Βιεϊρίνια, αλλά ο Πορτογάλος θα πρέπει να περιμένει

ΠΑΟΚ: Ο Γκαρσία ποντάρει στον Βιεϊρίνια, αλλά ο Πορτογάλος θα πρέπει να περιμένει

bet365

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ επέστρεψε στο γήπεδο, έχοντας αφήσει πίσω την περιπέτεια με τον κορονοϊό, το Σάββατο (7/11) βρέθηκε στην Τούμπα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η επιστροφή του Αντρέ Βιεϊρίνια στις προπονήσεις συμπίπτει με τον τραυματισμό του Δημήτρη Γιαννούλη, ωστόσο θα χρειαστεί χρόνο και κάποιες προπονήσεις σε μεγαλύτερη ένταση για να καταφέρει να καλύψει το χαμένο έδαφος, λόγω της πολύμηνης απουσίας του το διάστημα που ήταν σε εκκρεμότητα το θέμα του συμβολαίου του. Πάμπλο Γκαρσία και Αντρέ Βιεϊρίνια συνυπήρξαν από το 2008 μέχρι και το 2012 στον ΠΑΟΚ και ο σημερινός προπονητής του «Δικεφάλου» σχολίασε το Σάββατο (7/11) την επιστροφή του πρώην συμπαίκτη του σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Δημήτρη Γιαννούλη, μιας και ο 34χρονος άσος έχει παίξει ως αριστερός μπακ επί Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Πρέπει να τα δούμε όλα. Ο Γιαννούλης έπαιξε πολλά ματς, συνεχόμενα ενενηντάλεπτα. Με τον Βιεϊρίνια παίζαμε μαζί. Δουλεύει πολύ, είναι λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση. Όταν είναι έτοιμος θα πάρει την ευκαιρία αν αξίζει», τόνισε ο Γκαρσία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα