Ανακοίνωση της Θύρας 13 προς Γιάννη Αλαφούζο: «Παράδωσε τις μετοχές χωρίς χρέη και τέλος»

Ανακοίνωση της Θύρας 13 προς Γιάννη Αλαφούζο: «Παράδωσε τις μετοχές χωρίς χρέη και τέλος»

Gazzetta team
Ανακοίνωση της Θύρας 13 προς Γιάννη Αλαφούζο: «Παράδωσε τις μετοχές χωρίς χρέη και τέλος»

bet365

Με σκληρή ανακοίνωσή της, η Θύρα 13 καλεί τον Γιάννη Αλαφούζο να παραδώσει, χωρίς χρέη, τις μετοχές της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη και να αποχωρήσει από την ομάδα.
Πού θα κάτσει η μπίλια στο Παναθηναϊκός - Ατρόμητος; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού πρώτα διευθετήσει τα χρέη της, απαίτησε με ανακοίνωσή της η Θύρα 13.

Το δυναμικότερο κομμάτι των οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού», αρχικά ανέφερε: «Το ποδοσφαιρικό τμήμα περνάει μία από τις χειρότερες μέρες της ιστορίας και ο υπεύθυνος για αυτή τη κατάντια έχει ονοματεπώνυμο: Ιωάννης Αλαφούζος.

Από τη μέρα που ανέλαβες τις τύχες της ΠΑΕ, έχεις μικρύνει τον σύλλογο επικίνδυνα. Μια μικρή ανασκόπηση θα φρεσκάρει σε όλους τη μνήμη!

Η αλήθεια είναι ότι όταν ανέλαβες, αν και πολύς κόσμος είχε πολλές ενστάσεις για το ποιόν σου, η Θύρα 13 σε στήριξε και γλίτωσε η ομάδα από διοίκηση πρωτοδικείου. Μεγάλο το λάθος μας και ΦΤΑΙΜΕ. Το παραδεχόμαστε, ότι μέσα σε αυτό το χάος που ζούμε τώρα η αδράνεια και η απάθεια μας έγιναν όπλο σου. Όσο εμείς κοιτούσαμε όνειρα, βλέψεις και κόσμο άλλων ‘’θρησκειών’’, εσύ είχες ήδη αρχίσει το δηλητηριώδες σχέδιο σου. Είμαστε άνδρες και κάναμε λάθη που τα πληρώνουμε δαπανηρά τώρα. Γιατί οι άνδρες αυτό κάνουν, αναγνωρίζουν τα λάθη τους, πράγμα που αμφισβητούμε σε εσένα», ανέφεραν αρχικά και συνέχισαν: «Σε αφήσαμε να δείξεις τι είσαι. Αλλά ο μανδύας που φόραγες χρόνια, μας τύφλωνε και αργήσαμε να σε καταλάβουμε. Όμως με τη στάση σου μέσα στο χρόνο έδειξες ότι είσαι ένας κακοήθης που παίζεις με την ιστορία και την ψυχές του πονεμένου κόσμου. Από που να αρχίσουμε;».

Στη συνέχεια άρχισε να απαριθμεί συγκεκριμένα περιστατικά και γεγονότα, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Τη πρόσληψη του αστείου στραματσιόνι και κάθε τιποτένιου προπονητή;

Το τράβηγμα της πρίζας που έμελλε να φέρει τη στάση πληρωμών και την διόγκωση των χρεών σε τεράστια νούμερα;

Ότι εξέδιδες ανακοινώσεις μέσω της ΠΑΕ με πολιτικό περιεχόμενο;

Το κλείσιμο της Θύρας 13 για δικά σου πολιτικά παιχνίδια;

Την διάλυση και τη στάση της ομάδας για δεύτερη φορά με αποτέλεσμα να ανεβάσεις ξανά τα χρέη της ομάδας στα ύψη;

Τον αποκλεισμό της ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την πλήρη απαξίωση της;

Την μη καταβολή των χρημάτων στον ερασιτεχνη;

Για την ‘’νύχτα στο Παλέρμο’’ όπου πήγες να ρίξεις τον ενδοξότερο σύλλογο στην β’ εθνική και τον κερδοσκοπικό νομο;

Για τους δήθεν ευρωπαίοαραβοανατολικούς αγοραστές της ΠΑΕ;

Τι να πρωτοθυμηθούμε;

Είναι άπειρα τα παραδείγματα τα οποία δε χωράνε σε μία ανακοίνωση φτάνοντας μέχρι τη σημερινή κατάντι
α».

Ολοκηρώνοντας, η ανακοίνωση που υπογράφουν οι σύνδεσμοι Αθήνας, Ζωγραφου, Καματερού, Πατησίων, West Block, Επαρχίας, Κύπρου και Ευρώπης, αναφέρει: «Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ φυγή σού από την προεδρία, παραδίδοντας τις μετοχές στον ερασιτέχνη χωρίς χρέη και ΤΕΛΟΣ. Ειδάλλως θα μας βρισκεις πάντα μπροστά σου μέχρι να φύγεις..»

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα