Η επιστροφή του Γκάνεα στην εθνική Ρουμανίας και ο καταλυτικός ρόλος του Άρη

Η επιστροφή του Γκάνεα στην εθνική Ρουμανίας και ο καταλυτικός ρόλος του Άρη

Gazzetta team
Η επιστροφή του Γκάνεα στην εθνική Ρουμανίας και ο καταλυτικός ρόλος του Άρη

bet365

Ο Κριστιάν Γκάνεα επιστρέφει στην εθνική Ρουμανίας καθώς συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή και η «AS» στάθηκε στον ρόλο του Άρη.

Η ισπανική εφημερίδα αναφέρεται και στην περιπέτεια που πέρασε ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής καθώς σημειώνει ότι βρέθηκε θετικός στο τεστ COVID 19, γεγονός το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την απουσία του από τους τελευταίους αγώνες της ομάδας. Σημειώνει ότι ο Γκάνεα υπολογίζεται από τον τεχνικό επιτελείο της Ρουμανίας για το φιλικό παιχνίδι με τη Λευκορωσία όπως επίσης και τις επίσημες αναμετρήσεις με τη Νορβηγία για το Nations League.

Στο δημοσίευμα καταγράφεται η πορεία του Γκάνεα στον Άρη, τονίζεται το ότι μέσα από την παρουσία του στους «κίτρινους» ανέβασε την αγωνιστική αξία του καθώς επίσης ότι η ομάδα προπορεύεται στη βαθμολογία. Εμπεριέχει βέβαια κι ένα λάθος καθώς γράφει ότι ο προπονητής της ομάδας είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης, αγνοώντας προφανώς ότι πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα