Βόλος: Επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι Κολόμπο και Τσοκάνης με Αστέρα Τρίπολης

Βόλος: Επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι Κολόμπο και Τσοκάνης με Αστέρα Τρίπολης

Gazzetta team
Βόλος: Επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι Κολόμπο και Τσοκάνης με Αστέρα Τρίπολης

bet365

Ο Βόλος πηγαίνει το Σάββατο στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Λόπεθ θα επαναφέρει τους Κολόμπο και Τσοκάνη στο αρχικό σχήμα. Αμφίβολος ο Γέντρισεκ.

Ο Ροδρίγο Κολόμπο δεν αγωνίστηκε καθόλου στο 1-1 με την ΑΕΛ, μένοντας στον πάγκο. Κι αυτό γιατί δεν ήταν 100% έτοιμος, παρότι έκανε προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και βρισκόταν στην αποστολή. Ο Άνχελ Λόπεθ προτίμησε να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του και γι' αυτό ξεκίνησε τον Μήτογλου, ο οποίος αποβλήθηκε. Ο Κολόμπο πλέον έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε την περασμένη εβδομάδα και ο Λόπεθ θα τον επαναφέρει στο κέντρο της αμυντικής του γραμμής για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης πλάι στον συμπατριώτη του Σαλβαδόρ Σάντσες. Αυτός που επίσης αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα στο κέντρο της μεσαίας γραμμής είναι ο Τάσος Τσοκάνης, ο οποίος είχε μπει αλλαγή στην αναμέτρηση με τους «βυσσινί» καθώς προερχόταν από τραυματισμό.

Όσον αφορά τον Έρικ Γέντρισεκ, ο Σλοβάκος επιθετικός παρότι συμμετείχε στις προπονήσεις, ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στον αυχένα και έχασε και την αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Ο Γέντρισεκ προπονείται κανονικά, ωστόσο λόγω των συγκεκριμένων ενοχλήσεων που παραμένουν είναι αμφίβολο το αν θα βρίσκεται στην αποστολή για την Τρίπολη. Οι απουσίες που είναι δεδομένες για τον Λόπεθ είναι τρεις και αφορούν τον τραυματία Τέκιο και τους Ριένστρα και Μήτογλου, οι οποίοι είχαν αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο ματς με την ΑΕΛ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα