«Πράσινο» φως στις μετακινήσεις των ομάδων της Θεσσαλονίκης για αγώνες!

Δημήτρης Τομαράς
«Πράσινο» φως στις μετακινήσεις των ομάδων της Θεσσαλονίκης για αγώνες!

bet365

Με κάθε επισημότητα από την αρμόδια επιτροπή επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Gazzetta πως οι ομάδες της Θεσσαλονίκης μπορούν να μετακινούνται εκτός της πόλης για να δώσουν αγώνες.
Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί από χθες πως σε περιπτώσεις όπως το Άρης - ΑΕΚ ή τα ματς μεταφέρονται σε άλλη έδρα ή αναβάλλονται. Μία ημέρα μετά επιβεβαιώθηκε αυτή η δυνατότητα. Θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις από τη Θεσσαλονίκη προς άλλες περιοχές λόγω αγώνων. Ειδικότερα:
3. Περιοχές επιπέδου Γ – Συναγερμού:
* ΑΝΑΣΤΟΛΗ κάθε αθλητικής δραστηριότητας.
* Εξαιρούνται της αναστολής:
o οι προπονήσεις των ομάδων Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου (Super League 1) και της Α1 Εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης (Basket League)
o οι ευρωπαϊκοί αγώνες (Champions League, Europa League, Euroleague, BCL) σύμφωνα με τα ειδικά πρωτόκολλα των UEFA, FIBA, Euroleague.
* Επιτρέπεται ατομική άσκηση ΜΟΝΟ σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους (χωρίς προπονητή)
* Επιτρέπονται οι μετακινήσεις από τις περιοχές επιπέδου Γ προς άλλες περιοχές, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων, για τις εξής περιπτώσεις:
- ομάδες Super League 1, Basket League
- διεθνείς αθλητές/ προπονητές/ διαιτητές, έχοντας απαραίτητα βεβαίωση της οικείας ομοσπονδίας/ διοργανώτριας αρχής και μετά από σχετική ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
* Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Εξαιρούνται από τη χρήση μάσκας οι αθλητές/αθλούμενοι, κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα