Μπόλονι: «Βήμα βήμα θα βελτιωθούμε περισσότερο»

Μπόλονι: «Βήμα βήμα θα βελτιωθούμε περισσότερο»

Gazzetta team
Μπόλονι: «Βήμα βήμα θα βελτιωθούμε περισσότερο»

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι, στάθηκε στη σημαντική νίκη που πήρε ο Παναθηναϊκός και κυρίως στην ευκαιρία που είχαν κόντρα στον Απόλλωνα κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Αρχικά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Σε εμάς οι νίκες δεν έρχονται ποτέ με ευκολία, πιστεύω όμως πως σιγά σιγά όσον αφορά την νοοτροπία αλλάζουμε και γινόμαστε περισσότερο μαχητικοί και πιστεύω ότι μερικές φορές κερδίζεις ακόμα κι έτσι με 1-0 και μερικές φορές κερδίζεις εκτός έδρας με 2-0, αλλά με τα μέσα που έχουμε προσπαθούμε να ανέβουμε, να αναπνεύσουμε λίγο οξυγόνο το οποίο μας λείπει».

Για τη νίκη χωρίς σπουδαία εμφάνιση: «Αυτό μας φέρνει την απόδειξη ότι στις δύο προηγούμενες εβδομάδες πηγαίναμε σωστά. Βέβαια, δεν ξεχνάω πως δεν είδαμε έναν ιδιαίτερα καλό αγώνα και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποιότητα παιχνιδιού, όμως η πίεση, η πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και οι δύο βασικοί που μας έλειπαν, χωρίς να ψάχνω για δικαιολογίες. Ελπίζω όμως ότι βήμα βήμα θα βελτιωθούμε κι από πλευράς νοοτροπίας, τεχνικής και τακτικής».

Για το αν αξίζουν συγχαρητήρια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν: «Πριν από εκείνους θα ήθελα να συγχαρώ τους ανθρώπους της ακαδημίας που κάνουν μια δουλειά που μας γεμίζει ελπίδα. Πιστεύω όμως πως και αυτοί οι παίκτες βρίσκονται ακόμα στην περίοδο της μετ' εξέλιξης. Σε αυτή την μετ' εξέλιξη θα ήθελα κι εγώ να επέμβω, γιατί σε αυτούς τους τέσσερις που είδατε είδα κάποιες ελλείψεις».

Για το τι εννοούσε με το τελευταίο που είπε στην προηγούμενη ερώτηση: «Να καθορίσω τα διάφορα θέματα, όπως την τακτική και γενικά αρχίζοντας να γνωρίζω σιγά σιγά τους παίκτες. Περιμένω τους αγώνες των Εθνικών ομάδων ώστε να σταματήσει λίγο το πρωτάθλημα και τότε ο στόχος μου είναι να μπορέσω να ελέγξω τους νέους ποδοσφαιριστές, αλλά σημειώνω πως απ' ότι έμαθα οι αγώνες της δεύτερης εθνικής σταματάνε κι εμείς θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια ομάδα. Δεν θα σας πω άλλα πράγματα γιατί τότε η διοίκηση δεν θα με έχει πια ανάγκη, θα με διώξει!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα