ΟΦΗ: Ελπίδες για Νέιρα, Σολίς, Βούρο, Γιαννούλη

Gazzetta team
ΟΦΗ: Ελπίδες για Νέιρα, Σολίς, Βούρο, Γιαννούλη

bet365

Οι τέσσερις παίκτες των Κρητικών έβγαλαν μεγάλο μέρος της σημερινής προπόνησης και έχουν ελπίδες να παίξουν με τον Ολυμπιακό
«Νοσοκομείο» είναι τις τελευταίες ημέρες ο ΟΦΗ, αλλά σταδιακά μειώνονται τα προβλήματα για τον Γιώργο Σίμο. Και αυτό γιατί οι Νέιρα, Σολίς, Βούρος και Γιαννούλης έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής (3/11) προπόνησης και αυτόματα υπάρχουν πιθανότητες ορισμένοι εξ' αυτών να είναι διαθέσιμοι για το ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Με τέσσερεις ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος, ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά το ματς με την ΑΕΚ.
Ο λόγος για τους Juan Neira, Nazareno Solis, Πραξιτέλη Βούρο και Κώστα Γιαννούλη.
Ο Abdul Weiss αισθάνθηκε αδιαθεσία και δεν προπονήθηκε, ενώ στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Νίκος Μαρινάκης, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο και ο Adil Nabi.
Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Φροίξος Γρίβας.
O Adrian Sardinero ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία.
Ο Felipe Souza έκανε θεραπεία. Οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν για μια ακόμη ημέρα πρόγραμμα αποκατάστασης.
Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις ενδυνάμωσης και τεχνικής. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με την ΑΕΚ έπαιξαν ποδοβόλεϊ, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους συνεχίστηκε με ασκήσεις μεταβιβάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (4/11), στις 10:00.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα