Ράσταβατς: «Καλή ομάδα ο Άρης, αλλά δεν μπορεί να μείνει στην κορυφή»

Gazzetta team
Ράσταβατς: «Καλή ομάδα ο Άρης, αλλά δεν μπορεί να μείνει στην κορυφή»

bet365

Ο Μίλαν Ράσταβατς αναφέρθηκε στη βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασε ο Άρης στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, εκτίμησε όμως ότι οι «κίτρινοι» δεν μπορούν να μείνουν στην κορυφή.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ «Metropolis 95.5» και αρχικά αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του στο «Κλ. Βικελίδης». «Χάσαμε το παιχνίδι από ένα αυτογκόλ, γενικά όμως δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα. Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης έπαιξε καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια στα οποία πέτυχε δύσκολες νίκες και πήρε τους βαθμούς. Θεωρώ ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο».

Ερωτηθείς για την παρουσία του Άρη στην κορυφή της βαθμολογίας απάντησε… «δε νομίζω ότι μπορεί να μείνει στην κορυφή ή να κατακτήσει το Πρωτάθλημα. Μπορεί όμως να κάνει πορεία Πρωταθλητισμού, δηλαδή να είναι στις κορυφαίες θέσεις». Ο Μίλαν Ράσταβατς ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει τον Άρη. «Έχω χτίσει μια παράδοση, αλλά οι παραδόσεις σπάνε», είπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα